Epsilon Health Diolin Liquid ,6 Φακελίσκοι x 15gr
Κωδικός: 165481
Barcode: 5213001490458
Βάρος Συσκευασίας: 125gr
Εξαντλημένο
Epsilon Health Diolin Liquid ,6 Φακελίσκοι x 15gr
Epsilon Health Diolin Liquid ,6 Φακελίσκοι x 15gr

Diolin Liquid (6 φακελίσκοι x 15g) - Διοσμεκτίτης, για Οξεία και Χρόνια Διάρροια

Το Diolin Liquid της Epsilon Helath χρησιμοποιείται για την συμπτωματική αντιμετώπιση της οξείας και χρόνιας διάρροιας και στην επίμονη συμπτωματολογία γαστρεντερικών διαταραχών σε παιδιά και ενήλικες.

Η διοσμεκτίτη είναι μια φυσική άργιλος της οποίας η λεπτή φυλλοειδής επικαλυπτόμενη κρυσταλλική δομή, της αποδίδει ισχυρά προσροφητικές ιδιότητες. Χάρη σε αυτές συμβάλει στη συγκρότηση υγρών στον εντερικό σωλήνα (καθώς και βακτηριακών τοξινών και ιών, αν υπάρχουν) με αποτέλεσμα αύξηση της συνοχής των κενώσεων και ελάττωση της συχνότητάς τους.

Η προσροφητική ικανότητα της διοσμεκτίτης επιτρέπει επίσης στο Diolin Liquid Epsilon Ηealth να αλληλεπιδρά με τις γλυκοπρωτεϊνες της βλέννης που καλύπτει το τοίχωμα του γαστροδωδεκαδάκτυλου, μεταβάλλοντας τα φυσικά τους χαρακτηριστικά ώστε να σχηματίζεται ένα προστατευτικό gel ενάντια στην υπερέκκριση οξέος και στις ουσίες που προκαλούν βλάβες στον γαστρεντερικό σωλήνα, δημιουργώντας ένα φραγμό ενάντια στους μηχανισμούς ανάπτυξης φλεγμονής

Χαρακτηριστικά

  • Προσροφητικές και καλυπτικές ιδιότητες. 
  • Σταματάει την διάρροια με φυσικό τρόπο και μειώνει τα συμπτώματα και τον πόνο που οφείλονται σε γαστρεντερικές διαταραχές. 
  • Δεν επηρεάζει την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου καθώς δρα με φυσικό τρόπο.

Εύκολη και εύχρηστη μορφή για άμεση χρήση

  • Χωρίς νερό και προετοιμασία. οι φακελίσκοι είναι έτοιμοι για χρήση
  • Μόνο 15 ml/δόση
  • Ακόμη και σε περιπτώσεις πόνου, ναυτίας ή/και εμέτου
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.