Esi 10 Herbs Colon Cleanse, 40tabs
Ευνοεί την ομαλή λειτουργία του εντέρου και του πεπτικού συστήματος.
Κωδικός: 165977
Barcode: 8008843004331
Βάρος Συσκευασίας: 45gr
Σε απόθεμα
- +
4,97 €
Ευνοεί την ομαλή λειτουργία του εντέρου και του πεπτικού συστήματος.
Esi 10 Herbs Colon Cleanse, 40tabs
Esi 10 Herbs Colon Cleanse, 40tabs

Esi 10 Herbs Colon Cleanse 

Ευνοεί την ομαλή λειτουργία του εντέρου και του πεπτικού συστήματος.
 
Το 10 Herbs Colon Cleanse είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής προσεκτικά επιλεγμένων βοτάνων που η  σύνθεσή του ευνοεί την πεπτική λειτουργία και βοηθά στην κανονικότητα των κινήσεων του εντέρου. Αναλυτικά με βάση τα συστατικά του:

  • Τα δυο είδη φυτών κασκάρα και φραγκούλα (Rhamnus purshiana και Rhamnus frangula) συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του εντερικού σωλήνα. Επιπλέον βοηθούν στη διατήρηση μιας υγιούς ηπατικής λειτουργίας, υποστηρίζοντας την πέψη και την αποτοξίνωση του σώματος. Χρήσιμα για τη διατήρηση των φυσιολογικών λειτουργιών καθαρισμού του οργανισμού.
  • Η σέννα (Cassia angustifolia) βοηθάει στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του εντέρου, καθώς και στη διέγερσή του.
  • Η μολόχα (Malva sylvestrisπεριέχει φαινόλες, φλαβονοειδή, καροτενοειδή και τοκοφερόλες τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές δράσεις.
  • Το μάραθο (Foeniculum vulgare) υποστηρίζει την υγεία του πεπτικού συστήματος, μειώνοντας τους μετεωρισμούς και τους σπασμούς της κοιλιάς.
  • Το ραβέντι (Rheum palmatumσυμβάλλει στην καλή λειτουργία του εντέρου. Είναι αναγνωρισμένο για την ενίσχυση της πέψης και για την προώθηση της καλής εντερικής κινητικότητας.
  • Η μέντα η πιπερώδης (Mentha x piperitae). Βοηθά στη χώνεψη και σε περιπτώσεις που υπάρχει φούσκωμα στην κοιλιά.
  • Η πικραλίδα (Taraxacum officinalis) διαθέτει πρεβιοτικές ιδιότητες που αποδεικνύονται ευεργετικές για τη θεραπεία γαστρεντερικών διαταραχών, συμβάλλοντας στην κανονική λειτουργία του στομάχου, του ήπατος και του εντερικού σωλήνα. Βοηθά στην φυσιολογική ισορροπία pH του στομάχου.
  • Η καννέλα (Cinnamomum verum) περιέχει την χαρακτηριστική ένωση κινναμωμαλδεϋδη, η οποία όπως έχουν δείξει μελέτες έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Το μελισσόχορτο (Melissa officinalis) συμβάλλει στη χώνευση και στην καλή εντερική λειτουργία. Περιέχει μονοτερπένια, σεσκιτερπένια, πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και ταννίνες. Στα συστατικά του αυτά οφείλονται οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Δεν περιέχει: Γλουτένη, λακτόζη, γλυκαντικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και χρωστικές, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.
 
Χρήση: 1-4 ταμπλέτες ημερησίως, με λίγο νερό ή χυμό, πριν την ώρα του βραδινού ύπνου ή σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού.
Ειδικές προειδοποιήσεις: Το προϊόν να καταναλώνεται μόνο από άτομα άνω των 12 ετών. Μην το χρησιμοποιείτε για παρατεταμένες περιόδους (περισσότερο από μια εβδομάδα) χωρίς να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.
 
Συσκευασία: 40 ταμπλέτες

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.