Vitabiotics Neurozan Plus Omega 3, 56tabs
Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και τη μνήμη.
Κωδικός: 166551
Barcode: 5021265243402
Βάρος Συσκευασίας: 114gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
24,37 €
Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και τη μνήμη.
Vitabiotics Neurozan Plus Omega 3, 56tabs
Vitabiotics Neurozan Plus Omega 3, 56tabs

Vitabiotics Neurozan Plus Omega 3

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία, με μοναδική σύνθεση θρεπτικών συστατικών που ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και τη μνήμη.

Οφέλη

  • Φόρμουλα η οποία βασίζεται στην παγκόσμια έρευνα και στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για το ρόλο των μικροθρεπτικών συστατικών στην εγκεφαλική λειτουργία.
  • Το Neurozan περιέχει Ginkgo Biloba, βότανο που μπορεί σύμφωνα με μελέτες να βελτιώσει τη μνήμη και 5-HTP (5-υδροξυτρυπτοφάνη), η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης, τη συναισθηματική σταθερότητα και την καλή ποιότητα του ύπνου.
  • Επίσης, περιέχει γλουταμίνη, αμινοξύ που παρέχει ενέργεια στον εγκέφαλο και φωσφατιδυλοσερίνη και φωσφατιδυλοχολίνη, συστατικά απαραίτητα για τη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας των κυτταρικών μεμβρανών.
  • Περιέχει επιπλέον συνένζυμο Q10βιταμίνες CΕ και ιχνοστοιχεία που είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση και προστατεύουν τα εγκεφαλικά κύτταρα από την καταστροφική επίδραση των τοξικών ελευθέρων ριζών.
  • Αυτά τα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση.
  • Σύνθεση που απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν.
  • Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Συνιστώμενη Δοσολογία

  • Μια ταμπλέτα την ημέρα με ή αμέσως μετά το κύριο γεύμα, μαζί με ένα γεμάτο ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα. Ακατάλληλο για μάσηση.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Vitabiotics
Barcodes 5021265243402
Προϊοντική Σειρά Neurozan
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.