Buona Γάλα σε Σκόνη Bbmilk 0-12m, 800gr
Βιολογικό Γάλα σε σκόνη
Κωδικός: 166673
Barcode: 8032749650446
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Βιολογικό Γάλα σε σκόνη
Buona Γάλα σε Σκόνη Bbmilk 0-12m, 800gr
Buona Γάλα σε Σκόνη Bbmilk 0-12m, 800gr

Buona Γάλα σε Σκόνη Bbmilk 0-12m

Το BBmilk 0-12 είναι ένα Βιολογικό βρεφικό γάλα, κατάλληλο για τη διατροφή των βρεφών από τη γέννηση έως τη συμπλήρωση του δωδέκατου μήνα, όταν δεν είναι δυνατός ή επαρκής ο θηλασμός.

Βιολογικό γάλα για βρέφη από 0 έως 12 μηνών,
προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιδιού από 0 έως 12 μήνες.
Παράγεται στην Ιταλία, χωρίς φοινικέλαιο, αποστείρωση UHT, έτοιμο προς χρήση

Το BBmilk 0-12 είναι ένα βρεφικό γάλα κατάλληλο ως μοναδική πηγή διατροφής από τη γέννηση έως τον έκτο μήνα ζωής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατός ο θηλασμός.

Από τον έκτο έως τον δωδέκατο μήνα ζωής, κατά τον απογαλακτισμό που πρέπει να γίνεται μόνο με υπόδειξη του παιδιάτρου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο διαφοροποιημένης διατροφής. Το BBmilk 0-12 πρέπει να χρησιμοποιείται με υπόδειξη του παιδιάτρου.
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για το βρέφος και πρέπει να προτιμάται και να χρησιμοποιείται για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα. Όταν απουσιάζει ή δεν επαρκεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρασκεύασμα γάλακτος μετά από υπόδειξη του παιδιάτρου

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ
Μετά το άνοιγμα, η συσκευασία πρέπει να κλείνεται σωστά και να διατηρείται σε ξηρό μέρος και μακριά από πηγές θερμότητας (όχι στο ψυγείο). Το προϊόν πρέπει να καταναλώνεται εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας.

Φρέσκο παστεριωμένο γάλα με 3,2% λιπαρά *, απομεταλλωμένος ορός γάλακτος σε σκόνη*, φυτικά έλαια* (κραμβέλαιο, έλαιο κοκοφοίνικα, ηλιέλαιο), μαλτοδεξτρίνες*, λακτόζη*, μεταλλικά άλατα (όξινο φωσφορικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, κιτρικό κάλιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο νάτριο, κιτρικό νάτριο, γαλακτικός σίδηρος, ιωδιούχο κάλιο, θειικός ψευδάργυρος, σεληνιώδες νάτριο, θειικός χαλκός, θειικό μαγγάνιο), διτρυγική χολίνη, βιταμίνες (βιταμίνη C, βιταμίνη E, βιταμίνη A, παντοθενικό οξύ, νιασίνη, βιταμίνη D, βιοτίνη, φολικό οξύ, βιταμίνη K, βιταμίνη B12, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη B6), ινοσιτόλη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Buona
Barcodes 8032749650446
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.