Apivita Hydration Moisturizing Leave In Conditioner, 100ml
Ενυδάτωση για Όλους τους Τύπους Μαλλιών
Κωδικός: 167831
Barcode: 5201279088743
Βάρος Συσκευασίας: 148gr
Σε απόθεμα
- +
8,08 €
Ενυδάτωση για Όλους τους Τύπους Μαλλιών
Apivita Hydration Moisturizing Leave In Conditioner, 100ml
Apivita Hydration Moisturizing Leave In Conditioner, 100ml

Apivita Hydration Moisturizing Leave In Conditioner

Το Apivita Hydration Leave In Conditioner 100ml είναι κρέμα μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση λόγω της περιεκτικότητας σε υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα αλόης και το θυμαρίσιο μέλι.

Ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεοντας την τρίχα από τις φθορές και προλαμβάνοντας την ψαλίδα χάρη στην περιεκτικότητα της σε φυτική κερατίνη.

Επίσης προστατεύει τα μαλλιά από τις εξωτερικές επιδράσεις όπως ρύπανση και styling, ξεμπερδεύει τα μαλλιά χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα λόγω της σύστασης σε έλαια αβησσυνίας και ελιάς.

Περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης όπως υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ, αλόη, θυμαρίσιο μέλι, φυσική κερατίνη, σύμπλοκο APISHIELD HS, έλαιο ελιάς, έλαιο Αβησσυνίας και τονωτικό & αντιγηραντικό έγχυμα βιολογικού δενδρολίβανου.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε 1-2 πατήματα ομοιόμορφα κατά μήκος και τις άκρες των μαλλιών ανάλογα με το πόσο μακριά είναι. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο για εύκολο χτένισμα & επιπλέον προστασία πριν τη χρήση θερμικού styling καθώς και σε στεγνά μαλλιά για ενυδάτωση & δράση κατά του φριζαρίσματος.

Μπορείτε επίσης να εφαρμοσετε την κρέμα μαλλιών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για συνεχώς ενυδατωμένα μαλλιά και έξτρα απαλότητα και λάμψη.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279088743
Προϊοντική Σειρά Holistic Hair Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.