Roger&Gallet Bois D' Orange Eau Parfumee Wellbeing Fragrant Water, 100ml
Γυναικείο Άρωμα
Κωδικός: 167960
Barcode: 3701436907907
Βάρος Συσκευασίας: 352gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
30,47 €
Γυναικείο Άρωμα
Roger&Gallet Bois D' Orange Eau Parfumee Wellbeing Fragrant Water, 100ml
Roger&Gallet Bois D' Orange Eau Parfumee Wellbeing Fragrant Water, 100ml

Roger&Gallet Bois D' Orange Eau Parfumee Wellbeing Fragrant Water

Ένα ζουμερό πορτοκάλι που ξεχυλλίζει χυμό σαν έκρηξη βιταμινών, η ηλιόλουστη φρεσκάδα των φύλλων και των φρούτων, το ανάγλυφο και ζωντανό άρωμα του ξύλου.

Αφιερωμένο στα αγαπημένα του εσπεριδοειδή, ο Master Αρωματοποιός Dominique Ropion δημιούργησε ένα άρωμα που συνδυάζει όλες τις διαστάσεις της πικρής πορτοκαλιάς, από τις ρίζες έως την κορυφή, τα κλαδιά, τα φύλλα και τους καρπούς της.

Εμπλουτισμένο με φυσικό αιθέριο έλαιο πικρού πορτοκαλιού και τις τονωτικές του ιδιότητες, το Bois d'Orange είναι ένα άρωμα που χαρίζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Η καρδιά του φρούτου είναι ζουμερή, γενναιόδωρη σε βιταμίνες, και ξεχωρίζει για την πικράδα του petitgrain και τον ξυλώδη αισθησιασμό του πατσουλί.

93% συστατικά φυσικής προέλευσης

Πάντα μπροστά από την εποχή της, η Roger&Gallet εντάσσει τη φύση στο επίκεντρο των αρωμάτων της από το 1862, χωρίς περιττά στοιχεία, για να απελευθερώσει όλη τη δύναμή της. Η φύση, σε όλη της την απλότητα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Alcohol. Aqua / Water / Eau. Parfum / Fragrance. Limonene. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Ethylhexyl Methoxycinnamate. Linalool. Citral. Geraniol. Citronellol. 4021b.

Οι λίστες συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Roger & Gallet ενημερώνονται τακτικά. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν της μάρκας, διαβάστε τη λίστα συστατικών στη συσκευασία του για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για την προσωπική σας χρήση.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Roger & Gallet
Barcodes 3701436907907
Προϊοντική Σειρά Bois D'Orange
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.