Roger & Gallet Fleur d' Osmanthus Fragrant Wellbeing Water Perfume, 100ml
Γυναικείο Άρωμα
Κωδικός: 167980
Barcode: 3701436907976
Βάρος Συσκευασίας: 352gr
Εξαντλημένο
Γυναικείο Άρωμα
Roger & Gallet Fleur d' Osmanthus Fragrant Wellbeing Water Perfume, 100ml
Roger & Gallet Fleur d' Osmanthus Fragrant Wellbeing Water Perfume, 100ml

Roger & Gallet Fleur d' Osmanthus Fragrant Wellbeing Water Perfume

Ένα ανάλαφρο ρόφημα φίνων λουλουδιών με νότες βερίκοκου που ενισχύονται από το τονωτικό κεχριμπάρι της βενζοΐνης.

Ανακαλύψτε ξανά τη λαχαταριστή γεύση των πρώτων ηλιόλουστων ημερών, τη γλύκα μιας αγκαλιας γεμάτη λουλουδιών. Το Fleur d'Osmanthus είναι μια έκπληξη φρεσκάδας και χαράς, με την υπογραφή της Master Αρωματοποιού Nathalie Lorson. Βραβευμένο για τις τονωτικές του ιδιότητες, το φυσικό static του osmanthus γεμίζει τη σύνθεση με τις μυρωδιές του βερίκοκου και φρούτων. Μια βελούδινη γλύκα που μεταφέρεται από την ηλιόλουστη φρεσκάδα του ιταλικού μανταρινιού, χαρούμενη και σπινθηροβόλα. Στην καρδιά, η κεχριμπαρένια δύναμη της βενζοΐνης τονώνει τη διαδρομή με τις γλυκές της νότες.

Φυσικά τονωτικό

Φυσικά τονωτκό Εμπνευσμένο από την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, το Fleur d'Osmanthus Eau Parfumee Bienfaissante είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα Όσμανθου και τονώνει το σώμα και το πνεύμα.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Ένα αναζωογονητικό αεράκι, ένα ανακουφιστικό έγχυμα, ένας σκιερός υπνάκος, ένα ευφορικό ρόφημα ή μια γουλιά εμπλουτισμένη με βιταμίνες: η συλλογή Roger&Gallet Fragrant Wellbeing Water μας προσκαλεί να βιώσουμε το άρωμα διαφορετικά. Εμπλουτισμένη με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποβαθμίζονται από αρχι-αρωματοποιούς, κάθε δημιουργία διαθέτει αρετές που είναι φυσικά ευεργετικές για το σώμα και το πνεύμα.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Roger & Gallet
Barcodes 3701436907976
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.