Vichy Neovadiol Meno Eye& Lip Care Cream, 15ml
Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
Κωδικός: 168465
Barcode: 3337875824033
Βάρος Συσκευασίας: 34gr
Εξαντλημένο
Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
Vichy Neovadiol Meno Eye& Lip Care Cream, 15ml
Vichy Neovadiol Meno Eye& Lip Care Cream, 15ml

Vichy Neovadiol Meno Eye& Lip Care Cream

Κατά την περιεμμηνόπαυση και τη μετεμμηνόπαυση, η ορμονική ανισορροπία επηρεάζει ορατά την επιδερμίδα. Η μείωση των οιστρογόνων και η αύξηση της κορτιζόλης εντείνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο ευαίσθητη και ευάλωτη.
 
Εμπλουτισμένο με Proxylane, εκχύλισμα Cassia, Υαλουρονικό Οξύ, και Νιασιναμίδη, το NEOVADIOL EYE & LIP CARE βοηθά στην αντιστάθμιση των ορατών επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας: η επιδερμίδα ενυδατώνεται, συσφίγγεται και γίνεται πιο ελαστική. Η σύνθεση εμπεριέχει επίσης Ωμέγα 3-6-9 για θρέψη,  Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, και Καφεΐνη, για να προσφέρει θρέψη και καταπράυνση στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και τα χείλη, αλλά και να μειώσει το οίδημα.
Επειδή η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητά μας στη Vichy, οι συνθέσεις μας έχουν υποβληθεί σε κλινική αξιολόγηση από δερματολόγους και οφθαλμιάτρους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα.
 
Οφέλη
• Συσφίγγει την επιδερμίδα & μειώνει τη χαλάρωση για το 100% των γυναικών στην εμμηνόπαυση*
• Αμέσως: Το περίγραμμα των ματιών & των χειλιών αποκτά πιο σφριγηλή όψη. Η επιδερμίδα λειαίνεται και αποκτά αίσθηση θρέψης.
• Σε 1 μήνα: Το περίγραμμα των ματιών συσφίγγεται, οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη μειώνονται ορατά.
* Αυτοαξιολόγηση, 52 γυναίκες, μετά από 4 εβδομάδες.
 
Υφή
• Πλούσια κρέμα για την ευάλωτη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. • Εφαρμόζεται εύκολα & ομοιόμορφα και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα.
 
Δραστικά Συστατικά
Το NEOVADIOL EYE & LIP CARE έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πανίσχυρα δερματολογικά δραστικά συστατικά:
Συνδυασμός Proxylane και εκχυλίσματος Cassia, σχεδιασμένος να βελτιώνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
Υαλουρονικό Οξύ, για ενυδάτωση της επιδερμίδας και «γέμισμα» των λεπτών γραμμών & των ρυτίδων.
ΝιασιναμίδηΩμέγα 3-6-9, και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, για διόρθωση των μαύρων κύκλων, θρέψη και καταπράυνση.
Καφεΐνη, για μείωση του οιδήματος στην περιοχή των ματιών.
 
Σύνθεση
AQUA / WATER - DIMETHICONE - PROPYLENE GLYCOL - ISOHEXADECANE - DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER - CERA ALBA / BEESWAX - GLYCERIN - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE - DIPROPYLENE GLYCOL - NIACINAMIDE - ADENOSINE - CAFFEINE - CAPRYLOYL SALICYLIC ACID - CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE - HYDROLYZED HYALURONIC ACID - HYDROXYACETOPHENONE - MAGNESIUM SULFATE - SODIUM HYALURONATE - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - ORYZA SATIVA BRAN OIL / RICE BRAN OIL - CELLULOSE - SILICA SILYLATE - CAPRYLYL GLYCOL - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - SODIUM CITRATE - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - TIN OXIDE - TOCOPHEROL - LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE
 
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Vichy
Barcodes 3337875824033
Προϊοντική Σειρά Neovadiol
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.