Caudalie Premier Cru The Eye Cream, 15ml
Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών
Κωδικός: 168640
Barcode: 3522930003533
Βάρος Συσκευασίας: 68gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
48,90 €
Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών
Caudalie Premier Cru The Eye Cream, 15ml
Caudalie Premier Cru The Eye Cream, 15ml

Caudalie Premier Cru The Eye Cream

Αυτή η πολυτελής αντιγηραντική και στιγμιαία λαμπερή κρέμα ματιών τροφοδοτείται από την πατενταρισμένη τεχνολογία TET8™ για να διορθώνει 8 σημάδια γήρανσης χωρίς συμβιβασμούς: Πόδια χήνας, Πρήξιμο, Γραμμές χειλιών, Λεπτές γραμμές, Μαύροι κύκλοι, Διατροφή, Ενυδάτωση, Λάμψη.

Φόρμουλα:

  • 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Χωρίς άρωμα
  • Vegan

Ορατά αποτελέσματα:

  • -25,6% ρυτίδες στα πόδια της χήνας*
  • *Κλινική μοριοδότηση, 29 εθελοντές, 56 ημέρες.

Ένα μείγμα από 100% φυσικής προέλευσης μαργαριτάρια που αυξάνει τη φωτεινότητα του δέρματος και μειώνει ορατά τα 8 σημάδια γήρανσης.

Το αποτέλεσμα? Ένα άμεσα πιο φωτεινό και νεανικό περίγραμμα ματιών.

Ενεργα Συστατικά:

  • Υαλουρονικό οξύ : 100% φυσικής προέλευσης και παραγωγής βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Βινιφερίνη: Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικό της Caudalie που προέρχεται από χυμό αμπέλου, το οποίο παρέχει εξαιρετική δράση διόρθωσης των σκοτεινών κηλίδων που είναι 62 φορές* πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C. *In vitro τεστ για την ανασταλτική δράση της Viniferine στην τυροσινάση.
  • Κατοχυρωμένη τεχνολογία TET8™ (Caudalie x Harvard Medical School) : 10 χρόνια έρευνας με το Χάρβαρντ ήταν απαραίτητα για να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αυτή η επαναστατική τεχνολογία, συσχετίζοντας τη ρεσβερατρόλη με το Honokiol (πράσινη εκχύλιση μανόλιας). Ενισχύει τη δραστηριότητα του ενζύμου TET και δρα στις πρωτεΐνες νεότητας για να διορθώσει τα 8 σημάδια γήρανσης.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Caudalie
Barcodes 3522930003533
Προϊοντική Σειρά PREMIER CRU
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.