Dr. Brown's Ορθοδοντικές Πιπίλες Σιλικόνης για 6-18 μηνών Νυκτός, 2τμχ
Κωδικός: 168919
Barcode: 072239325278
Βάρος Συσκευασίας: 68gr
Σε απόθεμα
- +
7,20 €
Dr. Brown's Ορθοδοντικές Πιπίλες Σιλικόνης για 6-18 μηνών Νυκτός, 2τμχ
Dr. Brown's Ορθοδοντικές Πιπίλες Σιλικόνης για 6-18 μηνών Νυκτός, 2τμχ

Dr. Brown's Ορθοδοντικές Πιπίλες Σιλικόνης για 6-18 μηνών Νυκτός

Ορθοδοντικές πιπίλες της εταιρείας Dr. Brown's με θηλή από σιλικόνη, υλικό εύκαμπτο και ανθεκτικό στο χρόνο που αντέχει στις ακραίες θερμοκρασίες. Εμπεριέχει ειδικούς κρυστάλλους που απορροφούν το φως και ύστερα το εκπέμπουν. Το φως της μέρας «επαναφορτίζει με φυσικό τρόπο» την πιπίλα, βοηθώντας το μωρό ή τους γονείς να την ξαναβρούν εύκολα μέσα στο σκοτάδι.
Οδοντίατροι και λογοθεραπευτές συχνά συνιστούν τη χρήση της οδοντιατρικής θηλής. Κατά τη γνώμη τους, η οδοντιατρική θηλή δημιουργεί μεγαλύτερο χώρο στο στόμα του μωρού που επιτρέπει περισσότερη κίνηση στη γλώσσα, επίσης υποστηρίζουν τη φυσική ανάπτυξη της γνάθου και του ουρανίσκου χάρη στην άριστα διαμορφωμένη θηλή τους. Ακόμα οι ορθοδοντικές πιπίλες βοηθούν στην αποτροπή μελλοντικών οδοντιατρικών προβλημάτων ελαχιστοποιώντας την πίεση στα δόντια για μια σωστή ανάπτυξη.

Οφέλη Πιπίλας:
Το μωρό σας κοιμάται αμέσως μετά το τάισμα; Ή ηρεμεί όταν του προσφέρετε μια πιπίλα; Αυτό συμβαίνει επειδή το πιπίλισμα ενεργοποιεί την απελευθέρωση μιας ορμόνης που ονομάζεται CCK (χολοκυστοκινίνη). Προκαλεί στο μωρό σας μια αίσθηση κορεσμού, χαλάρωσης και υπνηλίας!

Πώς καθαρίζεται μια πιπίλα;
Πριν την πρώτη χρήση και στη συνέχεια σε τακτά χρονικά διαστήματα, τοποθετήστε την πιπίλα για 5 λεπτά σε βραστό νερό ή αποστειρώστε την. Υπάρχει περίπτωση μια μικρή ποσότητα νερού να εισέλθει στη θηλή – απομακρύνετέ την πιέζοντας απαλά τη θηλή. Στα ενδιάμεσα διαστήματα ξεπλένετε συχνά την πιπίλα με τρεχούμενο νερό.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Dr. Brown's
Barcodes 072239325278
Προϊοντική Σειρά Πιπίλες
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.