Avene Πακέτο Προσφοράς DermAbsolu Defining Day Cream, 40ml & Δώρο Eau Thermal Spring Water Spray, 50ml & Νεσεσέρ
Κρέμα Ημέρας για Φροντίδα Πυκνότητας & Ζωτικότητας της Ευαίσθητης Επιδερμίδας & Ιαματικό Νερό για Καταπράυνση Κατά των Ερεθισμών
Κωδικός: 169006
Barcode: 3282779355964
Βάρος Συσκευασίας: 875gr
Σε απόθεμα
- +
32,65 €
Κρέμα Ημέρας για Φροντίδα Πυκνότητας & Ζωτικότητας της Ευαίσθητης Επιδερμίδας & Ιαματικό Νερό για Καταπράυνση Κατά των Ερεθισμών
Avene Πακέτο Προσφοράς DermAbsolu Defining Day Cream, 40ml & Δώρο Eau Thermal Spring Water Spray, 50ml & Νεσεσέρ
Avene Πακέτο Προσφοράς DermAbsolu Defining Day Cream, 40ml & Δώρο Eau Thermal Spring Water Spray, 50ml & Νεσεσέρ

Avene Πακέτο Προσφοράς DermAbsolu Defining Day Cream
& Δώρο Eau Thermal Spring Water Spray
& Νεσεσέρ

Avene DermAbsolu Creme De Jour Fontamental Βασική Κρέμα Ημέρας,Φροντίδα Πυκνότητας & Ζωτικότητας της Ευαίσθητης Επιδερμίδας 40ml

Ενδείξεις

Χαλάρωση δέρματος, απώλεια πυκνότητας, απώλεια άνεσης

Ιδιότητες

Η Βασική Κρέμα Ημέρας DermAbsolu επαναπυκνώνει το δέρμα που σφύζει από υγεία και του προσδίδει τόνωση και ενέργεια. Ο όγκος του προσώπου ξαναβρίσκει την ισορροπία του. Το οβάλ του προσώπου επαναπροσδιορίζεται. Καταπραϋμένο και άνετο, το δέρμα είναι φωτεινό και με ζωτικότητα. Η Βασική Κρέμα Ημέρας DermAbsolu προσφέρει στο δέρμα ένα φιλμ άνεσης για όλη την ημέρα χάρη στη βελούδινη, διακριτικά αρωματισμένη υφή.

- Άνεση: Η εφαρμογή της προσφέρει μια διπλή αίσθηση: μια λεπτή και κρεμώδη σύνθεση που αφήνει ένα φιλμ άνεσης στο δέρμα και ένα αξιοσημείωτο, αλλά αόρατο και πιο φωτεινό φινίρισμα.

- Σύνθεση: Η σύνθεσή της περιέχει δύο εντατικές ενυδατικές και θρεπτικές φάσεις, καθώς και καλυπτικούς παράγοντες γεμίσματος για ένα αποτέλεσμα επαναπύκνωσης.

- Ζωτικότητα: Μια "φωτεινή λευκή" χρωστική σε συνδυασμό με δύο φυσικής λάμψης χρωστικές (ιώδες-χαλκό) προσφέρουν ένα εφέ tone up και ενίσχυση του δέρματος.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Εφαρμογή για 56 ημέρες 1 εφαρμογή ημερησίως σε 84 γυναίκες μεταξύ 45 και 65 ετών (μέσος όρος ηλικίας 53 έτη)

• Κατάσταση του δέρματος μετά τη χρήση: - 92,9% βρίσκουν το δέρμα τους φωτεινό - 92,9% βρίσκουν το δέρμα τους λείο - 94% βρίσκουν το δέρμα τους τονισμένο - 96,4% βρίσκουν το δέρμα τους άνετο - 97,6% βρίσκουν το δέρμα τους ενυδατωμένο - 94% βρίσκουν το δέρμα τους θρεπτικό - 94% βρίσκουν το δέρμα τους μαλακό - 94% βρίσκουν το δέρμα τους ήρεμο

• Κατάσταση του δέρματος μετά από 56 ημέρες χρήσης: - 96,4% βρίσκουν το δέρμα τους φωτεινό - 96,4% βρίσκουν το δέρμα τους λείο - 96,4% βρίσκουν το δέρμα τους τονισμένο - 95,2% βρίσκουν το δέρμα τους άνετο - 97,6% βρίσκουν το δέρμα τους ενυδατωμένο - 96,4% βρίσκουν το δέρμα τους θρεπτικό - 98,8% βρίσκουν το δέρμα τους μαλακό - 95,2% βρίσκουν το δέρμα τους ήρεμο.

Συσκευασία

Βαζάκι Airless 40ml

& Δώρο

Avene Eau Thermal Spring Water Spray Ιαματικού Νερού για Καταπράυνση Κατά των Ερεθισμών 50ml

Ενδείξεις

Το σπρέι του Ιαματικού Νερού ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα. Κατάλληλο για βρέφη, ενήλικες, παιδιά.

Ιδιότητες

Το Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avene προσφέρει στο ευαίσθητο δέρμα τις καταπραϋντικές, απαλυντικές & αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες. Το Ιαματικό Νερό της Avene, που λαμβάνεται απευθείας από την πηγή, διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του. Καταπρα?νει και ενισχύει όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευαίσθητους. Μια καθημερινή φροντίδα που μπορεί να βοηθήσει κάθε στιγμή!

- Σε ερεθισμένο δέρμα

- Μετά από μια επιφανειακή δερματολογική πράξη

- Μετά από ηλιακό ερύθημα

- Μετά τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου

- Για σταθεροποίηση του μακιγιάζ

- Για καταπράυνση του δέρματος μετά το ντεμακιγιάζ

- Για καταπράυνση του δέρματος μετά το ξύρισμα, την αποτρίχωση ή το λέηζερ

- Σε περίπτωση κοκκινίλας, εκζέματος, ή κνησμού

- Μετά τα σπορ

- Στο ταξίδι

- Σε δέρμα που "τραβάει"

- Για να δροσιστείτε

ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ, ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΕΡΟ

- Τρεις αποδεδειγμένες δράσεις: καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό, απαλυντικό

- Μια μοναδική μεταλλική και βιολογική κληρονομιά (Aqua. dolomiae)

- Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε περισσότερες από 150 κλινικές μελέτες

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Επιστημονικά αποδεδειγμένες ιδιότητες: Μείωση της ευαισθησίας του δέρματος -30% μετά από 5 λεπτά -64% κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας Μελέτη που διεξήχθη σε περισσότερα από 6.300 άτομα*. Βρέφη, παιδιά, ενήλικες. Στο 100% των χρηστών αρέσει η χρήση του ** *Δερματολογική μελέτη που διεξήχθη σε 6.368 άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα μετά από μία επιφανειακή δερματολογική πράξη. Αξιολόγηση για 7 ημέρες, με εφαρμογή 2 φορές / ημέρα. Εφαρμογή του Σπρέι Ιαματικού Νερού μόνο ή σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές και/ή άλλα καλλυντικά προϊόντα. ** Ποσοστό ικανοποίησης 30 λεπτά μετά την επιφανειακή δερματολογική πράξη, 20 άτομα, 2 εφαρμογές με Σπρέι Ιαματικού Νερού.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.