Power Health Floradix Tablets, 84tabs
Τονωτικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Σίδηρο και Βιταμίνες
Κωδικός: 169086
Barcode: 4004148350030
Βάρος Συσκευασίας: 80gr
Σε απόθεμα
- +
22,60 €
Τονωτικό Συμπλήρωμα Διατροφής με Σίδηρο και Βιταμίνες
Power Health Floradix Tablets, 84tabs
Power Health Floradix Tablets, 84tabs

Power Health Floradix Tablets

Συμπλήρωμα διατροφής με οργανικό σίδηρο, βιταμίνες C και Bcomplex, εκχυλίσματα φυτών και συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων, σε μορφή δισκίων. Τονώνει το γυναικείο οργανισμό και χαρίζει ενέργεια.

 

Οφέλη
Το Floradix Tablets περιέχει οργανικό γλυκονικό σίδηρο (ΙΙ), βιταμίνες Β2, Β6, Β12 και C που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Ο σίδηρος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων (με την υποστήριξη των βιταμινών Β6 και Β12) και της αιμοσφαιρίνης. Επιπρόσθετα το φολικό οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη. Επιπλέον, η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

 

Δοσολογία
Ενήλικες: 1 δισκίο δύο φορές την ημέρα 30 λεπτά πριν το γεύμα
Παιδιά 3 -12 χρονών: 1 δισκίο την ημέρα

 

Συστατικά
Οργανικός γλυκονικός σίδηρος Fe(II), βιταμίνη C που αυξάνει και ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου, βιταμίνες Β (Β1, Β2, Β3, Β6, Β9 και Β12) που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού που αποσκοπεί στην παραγωγή ενέργειας.Η βιταμίνη Β9 συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.Ο σίδηρος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων (με την υποστήριξη των βιταμινών Β6 και Β12) και της αιμοσφαιρίνης.Περιέχει επίσης μαγιά και καλαμπόκι.
Χωρίς: λακτόζη και γλουτένη.
Κατάλληλο για Χορτοφάγους

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Power Health
Barcodes 4004148350030
Προϊοντική Σειρά Salus
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.