Korres Gel Effect Nail Colour - Sand Dune 94, 11ml
Βερνίκι Νυχιών με Αμυγδαλέλαιο για Έντονη Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια
Κωδικός: 169704
Barcode: 5203069123030
Βάρος Συσκευασίας: 68gr
Σε απόθεμα
- +
4,40 €
Βερνίκι Νυχιών με Αμυγδαλέλαιο για Έντονη Λάμψη & Μεγάλη Διάρκεια
Korres Gel Effect Nail Colour - Sand Dune 94, 11ml
Korres Gel Effect Nail Colour - Sand Dune 94, 11ml

Korres Gel Effect Nail Colour - Sand Dune 94

Η απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια έως 10 ημέρες. Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα και τη λάμψη της πρώτης ημέρας. Η κατηγορία ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR αλλάζει - νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, ενισχυμένη λάμψη, μέγιστη διάρκεια, επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Το χρώμα διατηρείται ακέραιο έως 10 ημέρες - διάστημα στο οποίο η απόλυτη λάμψη, η ένταση, η όψη του παραμένουν αναλλοίωτα. Η νέα συλλογή GEL EFFECT NAIL COLOUR εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια - έλαιο Αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5 -, αντιπροσωπεύοντας την πιο φυσική προσέγγιση και αποτελεσματική επιλογή του ημιμόνιμου manicure, χωρίς χρήση λάμπας UV.

Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσης φροντίζουν, παράλληλα, τα νύχια - θρεπτικό Αμυγδαλέλαιο, 18 αμινοξέα από Σιτάρι και Σόγια όμοια με αυτά της κερατίνης και ενυδατική προβιταμίνη Β5 ενισχύουν την αντοχή και ελαστικότητα των νυχιών, βελτιώνουν την υφή τους και τα προστατεύουν.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069123030
Προϊοντική Σειρά Gel Effect Nails
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.