Mustela Summer Kit με Sun Body & Face Lotion SPF50+ & 100ml, Family Sun Stick SPF50, 9ml & Βρεφικό Νερό Καθαρισμού Χωρίς Ξέβγαλμα, 50ml
Αντιηλιακό Προσώπου & Σώματος & Αντιηλιακό για Ευαίσθητες Ζώνες
Κωδικός: 170124
Barcode: 5200398523654
Βάρος Συσκευασίας: 375gr
Εξαντλημένο
Αντιηλιακό Προσώπου & Σώματος & Αντιηλιακό για Ευαίσθητες Ζώνες
Mustela Summer Kit με Sun Body & Face Lotion SPF50+ & 100ml, Family Sun Stick SPF50, 9ml & Βρεφικό Νερό Καθαρισμού Χωρίς Ξέβγαλμα, 50ml
Mustela Summer Kit με Sun Body & Face Lotion SPF50+ & 100ml, Family Sun Stick SPF50, 9ml & Βρεφικό Νερό Καθαρισμού Χωρίς Ξέβγαλμα, 50ml

Mustela Summer Kit με Sun Body & Face Lotion SPF50+
Family Sun Stick για Ευαίσθητες Ζώνες SPF50
& Βρεφικό Νερό Καθαρισμού Χωρίς Ξέβγαλμα

Δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς άρωμα, προστατεύει τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, με δυσανεξία στον ήλιο και ατοπική τάση.

Φόρμουλα εμπλουτισμένη με βιολογικό Avocado: ενισχύει τον δερματικό φραγμό και διατηρεί τον κυτταρικό πλούτο του δέρματος από τις επιθέσεις UV.

Με πολύ υψηλή αντοχή στο νερό, η σύνθεσή του με αυστηρά επιλεγμένα προστατευτικά φίλτρα συμβάλλει στο σεβασμό των ωκεανών.

Χωρίς λευκό εφέ.

Family Sun Stick για τα Ευαίσθητες Ζώνες SPF50

Κατάλληλο για όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των μωρών από τη γέννηση, αυτό το αντηλιακό είναι επίσης κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για δέρμα με τάση ατοπίας.

Σκοπός του είναι να προστατεύει εντοπισμένες περιοχές του προσώπου και του σώματος όπως η μύτη, τα ζυγωματικά, τα αυτιά, οι κρεατοελιές, οι ουλές ή ακόμα και τα τατουάζ από τον ήλιο.

Με δείκτη προστασίας SPF 50, αυτό το στικ προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, αποτρέποντας την εμφάνιση ηλιακών εγκαυμάτων, επιφανειακών εγκαυμάτων, κυτταρικής βλάβης και πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Εκτός από αντηλιακά φίλτρα, η φόρμουλα περιέχει λάδι αβοκάντο, γνωστό για τις θρεπτικές, μαλακτικές και προστατευτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να ενισχύει τον φραγμό του δέρματος.

Η φόρμουλα Mustela Sun stick είναι χωρίς άρωμα, ανθεκτική στο νερό και την άμμο.

Τα φίλτρα UV έχουν επιλεγεί για τη συμμόρφωσή τους με τους κανονισμούς της Χαβάης για τη διατήρηση των κοραλλιών, εξ ου και η παρουσία του λογότυπου Ocean Respect στη συσκευασία του στικ.

Αυτό εγγυάται μια αόρατη υφή, χωρίς λευκά σημάδια ή λιπαρό φινίρισμα. Το σχήμα stick προσφέρει ακριβή εφαρμογή αντηλιακής προστασίας.

Είναι πολύ πρακτικό στη χρήση και εύκολο στη μεταφορά, μπαίνει μέσα στην τσάντα θαλάσσης, στο νεσεσέρ διακοπών, σε μια τσάντα ακόμα και στην τσέπη!

Εφαρμόζεται τακτικά κατά την περίοδο έκθεσης, αφήνει το δέρμα ελαστικό, άνετο, προστατευμένο από την αφυδάτωση και την ξηρότητα.

Βρεφικό Νερό Καθαρισμού Χωρίς Ξέβγαλμα

Κατάλληλο για χρήση τη γέννηση*, το καθαριστικό υγρό της σειράς Mustela Bebe PhysioBebe είναι ιδανικό για καθαρισμό χωρίς ξέπλυμα.

Καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και την μηρογεννητική περιοχή του μωρού σας από τους ρύπους χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά και το εκχύλισμα saponaria.

Αφήνει την επιδερμίδα απαλή χάρη στο εκχύλισμα Αλόε βέρα και αλλαντοΐνης.

Χάρη στην υψηλη δερματική και οφθαλμική ανοχή, το PhysioBebe είναι απαλό ακόμα και στα πιο λεπτά δέρματα και δεν τσούζει στα μάτια.

Με τη νέα του σύνθεση εμπλουτισμένη με Avocado Perseose®, ένα κατοχυρωμένο συστατικό φυσικής προέλευσης, το PhysioBebe της σειράς Mustela Bebe ενισχύει το δερματικό φραγμό προστασίας και διαφυλάσσει το κυτταρικό απόθεμα.

Εφαρμόστε το PhysioBebe της σειράς Mustela Bebe χρησιμοποιώντας βαμβάκι . Εφαρμόστε στο πρόσωπο και στην μηρογεννητική περιοχή και καθαρίστε απαλά. Επαναλάβετε μέχρι να καθαρίσει εντελώς. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

Φρέσκο και καταπραϋντικό, το PhysioBebe της σειράς Mustela Bebe αφήνει το δέρμα του προσώπου και της μηρογεννητικής περιοχής καθαρό, απαλό και διακριτικά αρωματισμένό προσφέροντας άμεση αίσθηση ευεξίας.

Με πρακτική δοσομετρική αντλία για να χρησιμοποιείτε τη σωστή δόση.

98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Βασικά συστατικά φυσικής προέλευσης.

0% alcohol, parabens, phthalates, phenoxyethanol.

Avocado Perseose®: ένα κατοχυρωμένο φυσικό συστατικό που ενισχύει το δερματικό φραγμό προστασίας και διαφυλάσσει το κυτταρικό απόθεμα.
Εκχύλισμα Αλόε βέρα: μαλακώνει, καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει
Εκχύλισμα φύλλων saponaria: τονώνει και καθαρίζει.

Υψηλής ανοχής, υποαλλεργική σύνθεση.* Δερματολογικά ελεγμένη υπό την επίβλεψη παιδιάτρων για βέλτιστη ασφάλεια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (Water), Glycerin, 1,2-Hexanediol, Disodium Cocoyl Glutamate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Parfum (Fragrance), Sodium Cocoyl Glutamate, Tartaric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract.

 
 
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Mustela
Barcodes 5200398523654
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.