AVENE Gel Micellare Ντεμακιγιάζ Για Πρόσωπο και Μάτια, 200ml
Gel Micellare Ντεμακιγιάζ Για Πρόσωπο και Μάτια
Κωδικός: 170361
Barcode: 3282779379007
Βάρος Συσκευασίας: 250gr
Σε απόθεμα
- +
12,10 €
Gel Micellare Ντεμακιγιάζ Για Πρόσωπο και Μάτια
AVENE Gel Micellare Ντεμακιγιάζ Για Πρόσωπο και Μάτια, 200ml
AVENE Gel Micellare Ντεμακιγιάζ Για Πρόσωπο και Μάτια, 200ml

AVENE Gelee Micellaire Demaquillante Αναζωογονητικό Τζελ για Ντεμακιγιάζ 

Αυτό το αναζωογονητικό gel για ντεμακιγιάζ καθαρίζει , ενυδατώνει και καταπραΰνει τα ευαίσθητα πρόσωπα και μάτια σε ένα εύκολο βήμα. Αυτό το gel προσφέρει ανακούφιση χάρη στην αναζωογονητική, απαλή υφή του. Το ντεμακιγιάζ μετατρέπεται σε μια στιγμή ευχαρίστησης. Η σύνθεσή του περιέχει την ιδανική ποσότητα φυσικών συστατικών για πολύ καλή ανοχή. Άνετο για το δέρμα και απαλά αρωματισμένο, αφαιρεί το μακιγιάζ και προσφέρει άνεση με ένα απλό και γρήγορο βήμα. Ενισχύει την ενυδάτωση και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος χάρη στο συνδυασμό Γλυκερίνης και Τρεχαλόζης και την υψηλή συγκέντρωση σε Ιαματικό Νερό της Avene με καταπραϋντικές ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό και ανακουφισμένο, προσφέροντας του μια αίσθηση άνεσης.

Περιέχει 99% φυσικά συστατικά και κανένα ζωικής προέλευσης. Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής. Η συσκευασία του Gel για Ντεμακιγιάζ 200 ml είναι κατασκευασμένη από 45% ανακυκλωμένα υλικά. 

Χρήση :

Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

Συστατικά :

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). PENTYLENE GLYCOL. WATER (AQUA). CITRIC ACID. DISODIUM COCO-GLUCOSIDE CITRATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. POLYGLYCERYL-4 CAPRATE. POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE. SCLEROTIUM GUM. TREHALOSE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. XANTHAN GUM.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282779379007
Προϊοντική Σειρά Eau Thermale
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.