Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, 400ml
Ενυδατικό Γαλάκτωμα Για Ξηρό Δέρμα
Κωδικός: 170368
Barcode: 3282770155181
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
18,32 €
Ενυδατικό Γαλάκτωμα Για Ξηρό Δέρμα
Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, 400ml
Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, 400ml

Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant

Το Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανθεκτικά και ευαίσθητα δέρματα που παρουσιάζουν τάση προς την ατοπία.

Αυτό το γαλάκτωμα περιέχει μια μοναδική σύνθεση συστατικών που βοηθούν στην αποκατάσταση και την προστασία του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας το Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, μπορείτε να βελτιώσετε την ελαστικότητα του δέρματος σας και να ανακουφίσετε από τον κνησμό και την αίσθηση ξηρότητας.

Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή του γαλακτώματος διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση.

Οδηγίες Χρήσης: Για να χρησιμοποιήσετε το Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, απλώστε μια επαρκή ποσότητα στο πρόσωπο και το σώμα και απαλά κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας. Για να επωφεληθείτε από τα οφέλη του Avene Xeracalm Nutrition Lait Hydratant, συνιστάται να το εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάλληλη χρήση και τη συχνότητα εφαρμογής αυτού του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282770155181
Προϊοντική Σειρά Xeracalm
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.