MedRhein SunyBio COVID-19 Τεστ Ανίχνευσης Αντiγόνου & Τέστ Γρίπης Α/Β, 5 τεμάχια
Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 & Τέστ Γρίπης Α/Β
Κωδικός: 171112
Barcode: 4260715670363
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
- +
15,00 €
Τεστ Ανίχνευσης COVID-19 & Τέστ Γρίπης Α/Β
MedRhein SunyBio COVID-19 Τεστ Ανίχνευσης Αντiγόνου & Τέστ Γρίπης Α/Β, 5 τεμάχια
MedRhein SunyBio COVID-19 Τεστ Ανίχνευσης Αντiγόνου & Τέστ Γρίπης Α/Β, 5 τεμάχια

MedRhein SunyBio COVID-19 Τεστ Ανίχνευσης Αντiγόνου & Τέστ Γρίπης Α/Β


 


Το Medrhein Suny COVID-19 & INFLUENZA A+B Rapid Test αντιπροσωπεύει ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου ανίχνευσης για τον COVID-19 και τη γρίπη Α/Β με χρήση της τεχνικής της ανοσοχρωματογραφίας. Η ανίχνευση βασίζεται σε αντισώματα για το COVID-19 ως αντιδραστήρια σύλληψης, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης αντισώματα για τον COVID-19-N ως αντιδραστήρια ανίχνευσης. Το τεστ περιλαμβάνει επίσης μία δεύτερη στήλη για την ανίχνευση αντιγόνων γρίπης τύπου Α & Β.

Οι δυνατές ενδείξεις/αποτελέσματα είναι οι εξής:

1. Θετικό για SARS-Cov-2: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές, μία στην περιοχή ελέγχου (C) και μία στην περιοχή δοκιμής (T). Η απόχρωση μπορεί να ποικίλει, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται θετικό ακόμα και αν η γραμμή είναι αχνή.

2. Θετικό για γρίπη τύπου Α: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές, μία στην περιοχή ελέγχου (C) και μία στην περιοχή δοκιμής (Α).

3. Θετικό για γρίπη τύπου Β: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές, μία στην περιοχή ελέγχου (C) και μία στην περιοχή δοκιμής (Β).

4. Θετικό για γρίπη τύπου Α & Β: Εμφανίζονται τρεις κόκκινες γραμμές, μία στην περιοχή ελέγχου (C) και δύο στις περιοχές δοκιμής (Α και Β).

5. Αρνητικό: Εμφανίζεται μόνο μία κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου (C) και καμία στην περιοχή δοκιμής (T, Α ή Β). Τα αρνητικά αποτελέσματα υποδεικνύουν την απουσία μορίων του νέου κορονοϊού στο δείγμα ή ότι ο αριθμός των ιϊκών μορίων είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης.

6. Άκυρο: Δεν εμφανίζεται καμία κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου (C). Το τεστ θεωρείται άκυρο ακόμα κι αν υπάρχει γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T, Α ή Β). Αιτίες αποτυχίας μπορεί να είναι ανεπαρκής ποσότητα δείγματος ή εσφαλμένες τεχνικές διαδικασίες.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής SUNY BIO
Barcodes 4260715670363
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.