My Elements Ester C 1000mg, 10 Effer.tabs
Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπια στο Στομάχι για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού με Αντιοξειδωτική Δράση με Γεύση Πορτοκάλι
Κωδικός: 171155
Barcode: 5200398505131
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
- +
4,44 €
Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπια στο Στομάχι για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού με Αντιοξειδωτική Δράση με Γεύση Πορτοκάλι
My Elements Ester C 1000mg, 10 Effer.tabs
My Elements Ester C 1000mg, 10 Effer.tabs

My Elements Ester C 1000mg Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης C Υψηλής Απορροφησιμότητας Ήπια στο Στομάχι για Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού με Αντιοξειδωτική Δράση με Γεύση Πορτοκάλι.

Το συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνης C σε εστερική μορφή συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στον σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών και του δέρματος.

Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά στη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, καθώς και στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου.

Η Βιταμίνη C σε εστερική μορφή είναι εύκολα απορροφήσιμη από τον οργανισμό χωρίς να προκαλεί στομαχικές διαταραχές, για αυτό είναι ιδανική για κατανάλωση από άτομα που έχουν προβλήματα με το γαστρεντερικό.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση το πρωί μετά το πρωινό γεύμα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό (200ml).

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 αναβράζον ταμπλέτα.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Λήψη ποσότητας άνω των 1000mg βιταμίνης C ημερησίως μπορεί να προκαλέσει ήπιες γαστρεντερικές διαταραχές.

Άτομα με σοβαρά νεφρικά προβλήματα συστήνεται να αποφεύγουν τη λήψη Βιταμίνης C σε δόσεις μεγαλύτερες των 2000mg/ημέρα.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το ηλιακό φως.

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 90766/01-09-2023. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 αναβράζον ταμπλέτα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 20

Περιεκτικότητα ανά Δόση                         % ΣΗΠ*
Βιταμίνη C (ως Ester C) 1000 mg 1250

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης

Συστατικά-Έκδοχα

Ρυθμιστές οξίνισης (κιτρικό οξύ, ανθρακικό νάτριο), ασκορβικό ασβέστιο, (ester c) σκληρυντικοί παράγοντες (σορβιτόλη, πολυαιθυλενογλυκόλη), φυσική γεύση πορτοκάλι, συμπύκνωμα παντζαριού, γλυκαντικό (σουκραλόζη), χρώμα (ριβοφλαβίνη).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Myelements
Barcodes 5200398505131
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.