Nuk Mommy Feel Silicone Pacifier Πιπίλα Σιλικόνης Πορτοκαλί & Μπεζ 0-9m, 2τμχ
Πιπίλα Σιλικόνης
Κωδικός: 171186
Barcode: 4008600426479
Βάρος Συσκευασίας: 45gr
Σε απόθεμα
- +
7,01 €
Πιπίλα Σιλικόνης
Nuk Mommy Feel Silicone Pacifier Πιπίλα Σιλικόνης Πορτοκαλί & Μπεζ 0-9m, 2τμχ
Nuk Mommy Feel Silicone Pacifier Πιπίλα Σιλικόνης Πορτοκαλί & Μπεζ 0-9m, 2τμχ

Nuk Mommyfut Silicone Pacifier

Πιπίλα Σιλικόνης 0-9m

Η σχέση θηλασμού μεταξύ μητέρας και μωρού είναι πολύτιμη και ιδιαίτερη.

Για το λόγο αυτό η πιπίλα NUK MommyFeel έχει ειδικό σχεδιασμό*, ώστε να ηρεμεί τα μωρά χωρίς να επηρεάζει αυτή τη σχέση.

Η θηλή της πιπίλας έχει το σχήμα του μητρικού στήθους και η σιλικόνη από την οποία είναι κατασκευασμένη είναι απαλή, όπως το μητρικό δέρμα.

Για μια αίσθηση ακριβώς σαν της μαμάς.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτής της πιπίλας είναι ότι μόνο τα χείλη ακουμπούν τη θηλή, ενώ το ευαίσθητο δερματάκι γύρω από το στόμα έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι η πιπίλα NUK MommyFeel δεν προκαλεί σημάδια πίεσης και ερεθισμούς στο δέρμα.

Τα μωρά θα ξέρουν ήδη από το θηλασμό πώς να ακουμπούν τα χείλη τους ξεκούραστα και απαλά στην πιπίλα. Αυτός είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που οι ειδικοί του ιατρικού χώρου συνιστούν αυτήν την πιπίλα.

Και, φυσικά, η πιπίλα NUK MommyFeel έχει το αυθεντικό σχήμα NUK, το καλύτερο για τα δόντια, τη γνάθο και τον ουρανίσκο.

Αυτό κάνει την πιπίλα NUK MommyFeel την καλύτερη επιλογή για μια ήρεμη σχέση θηλασμού.

*Η πιπίλα NUK MommyFeel (0-9 μηνών) σχεδιάστηκε ειδικά για την περίοδο του θηλασμού. Μετά τον απογαλακτισμό του βρέφους, επιλέξτε κάποια άλλη πιπίλα NUK

H NUK φροντίζει για την αειφορία: Πιπίλες NUK με επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία

Η αειφορία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για την NUK. Θέλουν να δώσουν στους γονείς την ευκαιρία να ξαναχρησιμοποιούν τις συσκευασίες, αντί να τις πετάνε. Έτσι, η κάθε πιπίλα NUK MommyFeel διατίθεται σε μία ανθεκτική, επαναχρησιμοποιoύμενη θήκη που τη διατηρεί καθαρή και προσφέρει προστασία – μια ιδανική λύση, ειδικά όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Στο σπίτι, μπορείτε να την αποστειρώσετε στα μικροκύματα. Γεμίστε τη θήκη με νερό ως την κάτω γραμμή της ένδειξης κι έπειτα τοποθετήστε μέσα και την πιπίλα, με τη θηλή προς τα κάτω.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης που εσωκλείονται.

Οι πιπίλες NUK είναι 100% κατασκευασμένες στη Γερμανία. Φυσικά, δεν περιέχουν BPA (BPA – free) και ανταποκρίνονται στο ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας ΕΝ1400. Για λόγους ασφάλειας και υγιεινής, αντικαταστήστε την πιπίλα σιλικόνης μετά από 1-2 μήνες χρήσης.

Μοναδικά φιλική με το θηλασμό – 98% των μητέρων επιβεβαιώνουν ότι ηρεμεί τα μωρά, χωρίς να διαταράσσει τη σχέση του θηλασμού

  • Μαλακή και οικεία: η σιλικόνη έχει την απαλή αίσθηση του δέρματος και το σχήμα του μητρικού στήθους.
  • Συνιστάται από μαίες, συμβούλους θηλασμού και γιατρούς: γιατί τα χείλη του βρέφους μπορούν να ακουμπούν επάνω της ξεκούραστα και απαλά, ακριβώς όπως και στο θηλασμό
  • Το καλύτερο σχήμα για τα δόντια, τη γνάθο και τον ουρανίσκο – επιστημονικά αποδεδειγμένο: η πιπίλα NUK δεν επηρεάζει παρά ελάχιστα τα δόντια, τη γνάθο και τον ουρανίσκο
  • Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, χωρίς BPA (BPA-free), 2 τεμάχια ανά συσκευασία, επαναχρησιμοποιούμενη θήκη
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής NUK
Barcodes 4008600426479
Προϊοντική Σειρά Πιπίλες
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.