Durex Play Butt Plug Set, 1σετ
Σετ με 2 Πρωκτικές Σφήνες Μονού & Διπλού Επιπέδου για Περισσότερη Εξερεύνηση & Απόλαυση
Κωδικός: 171201
Barcode: 5011417588918
Βάρος Συσκευασίας: 341gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
46,81 €
Σετ με 2 Πρωκτικές Σφήνες Μονού & Διπλού Επιπέδου για Περισσότερη Εξερεύνηση & Απόλαυση
Durex Play Butt Plug Set, 1σετ
Durex Play Butt Plug Set, 1σετ

Durex Play Butt Plug Set

Σετ από 2 πρωκτικές σφήνες μονού και διπλού επιπέδου, 100% αδιάβροχες. Ειδικά σχεδιασμένο από απαλή σιλικόνη, για να ακολουθεί τις καμπύλες του σώματός σας. Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο μόνο για πρωκτικό παιχνίδι.

Απολαύστε διπλή διασκέδαση με τα καμπυλωτά σχήματά των Durex But Plug Set. Χρησιμοποιήστε τα διαφορετικά μεγέθη καθώς εξελίσσεστε στο πρωκτικό παιχνίδι και εξερευνάτε νέα διαφορετικά επίπεδα ευχαρίστησης.

Οι πρωκτικές σφήνες Durex But Plug Set, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να είναι πιο φαρδιές στη βάση ώστε να αποτρέπουν την εξ ολοκλήρου διείσδυσή τους στον πρωκτό. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, κάθε πρωκτική σφήνα μέσα στο σετ μπορεί να εισαχθεί, να χρησιμοποιηθεί και να αφαιρεθεί με ασφάλεια.

Τα προϊόντα εντός του σετ θα πρέπει να εισάγονται εύκολα και να αφαιρούνται εάν οι μύες είναι επαρκώς διεσταλμένοι. Εφαρμόστε ήπια πίεση όταν χρησιμοποιείτε τις σφήνες για να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από αιμορροΐδες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

Η διασκέδασή σας μας ενδιαφέρει, συνιστούμε να μη μοιράζεστε αυτό το toy. Εάν αποφασίσετε να μοιραστείτε το toy με έναν σύντροφο/συντρόφους, μην το κάνετε χωρίς να ακολουθήσετε τις οδηγίες καθαρισμού.

Διαστάσεις μικρής πρωκτικής σφήνας:

  • Μέγιστο μήκος εισαγωγής: 6,86cm
  • Πλάτος: 2,78cm

Διαστάσεις μεγάλης πρωκτικής σφήνας:

  • Μέγιστο μήκος εισαγωγής: 11,43cm
  • Πλάτος: 3,30cm
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Durex
Barcodes 5011417588918
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.