A-Derma Epitheliale A.H Ultra Spf50+ Protective & Repairing Cream, 100ml
Προστατευτική Επανορθωτική Πολύ Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας
Κωδικός: 171218
Barcode: 3282770209419
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
19,75 €
Προστατευτική Επανορθωτική Πολύ Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας
A-Derma Epitheliale A.H Ultra Spf50+ Protective & Repairing Cream, 100ml
A-Derma Epitheliale A.H Ultra Spf50+ Protective & Repairing Cream, 100ml

A-Derma Epitheliale A.H Ultra Spf50+ Cream Προστατευτική Επανορθωτική Πολύ Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας  

Η κρέμα EPITHELIALE A. H ULTRA SPF50+ 2 σε 1 βοηθά στην επανόρθωση της εξασθενημένης επιδερμίδας και προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ με διπλή δράση κατά των ερυθρών και καφέ σημαδιών. Η σύνθεσή της περιέχει ένα πατενταρισμένο* επανορθωτικό σύμπλεγμα 3 δραστικών συστατικών που ονομάζεται Cicahyalumide® (διπεπτίδιο, υαλουρονικό οξύ και Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba®) και Περουβιανή Λιάνα για την καταπράυνση των δυσάρεστων δερματικών αισθήσεων. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ανοχή κατά τη χρήση, το φωτοπροστατευτικό της σύστημα περιέχει μόνο 4 φίλτρα με βελτιστοποιημένη συγκέντρωση που παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος ακόμη και όταν αυτό είναι εξασθενημένο. Χωρίς άρωμα, είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες και μπορεί να εφαρμόζεται τακτικά στο πρόσωπο και το σώμα.

* Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία Βρώμη Rhealba® που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια. Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Δοκιμασμένο μετά το peeling, μετά το λέιζερ** και σε δέρμα έπειτα από επιδερμιδοποίηση από τατουάζ.

-3,5 ημέρες : επιδιορθώνει γρηγορότερα σε σύγκριση με ένα προϊόν αναφοράς? Σύμφωνα με το 94% των συμμετεχόντων : η επανόρθωση είναι από αποτελεσματική έως πολύ αποτελεσματική².

-67% κατά των ερυθρών σημαδιών²? Μελέτη επανορθωτικής αποτελεσματικότητας με τη χρήση ενός μοντέλου λέιζερ ERBIUM YAG που διενεργήθηκε με τη συμμετοχή 23 ενηλίκων ατόμων. Μία εφαρμογή την ημέρα από την 1η έως την 5η ημέρα, στη συνέχεια δύο εφαρμογές την ημέρα έως την 21η ημέρα ? Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 95 ατόμων. Εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για 3 εβδομάδες Αποτελέσματα μετά από 5 ημέρες χρήσης.

* Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία. * Δερματολογικές και αισθητικές θεραπείες.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής A-Derma
Barcodes 3282770209419
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.