QUEST GASTRO Q Life, 15tabs
Συμπλήρωμα διατροφής με γλυκόριζα, μέντα, ψευδάργυρο, L-καρνοσίνη και aluminium magnesium silicate για την ανακούφιση του πεπτικού.
Κωδικός: 171314
Barcode: 5205965122049
Βάρος Συσκευασίας: 57gr
Σε απόθεμα
- +
7,83 €
Συμπλήρωμα διατροφής με γλυκόριζα, μέντα, ψευδάργυρο, L-καρνοσίνη και aluminium magnesium silicate για την ανακούφιση του πεπτικού.
QUEST GASTRO Q Life, 15tabs
QUEST GASTRO Q Life, 15tabs

Quest Gastro Q-Life

Το Gastro Q-Life περιέχει γλυκόριζα, μέντα, ψευδάργυρο, L-καρνοσίνη και aluminium magnesium silicate.

Η γλυκόριζα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη διευκόλυνση της πέψης και συμβάλλει στην ανακούφιση του πεπτικού. Το έλαιο μέντας βοηθά στη διατήρηση αποτελεσματικής πέψης και μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις μετεωρισμού και σπασμών στην κοιλιά. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των οξέων, των μακροθρεπτικών συστατικών, των υδατανθράκων και των λιπών. Η καρνοσίνη είναι ένα διπεπτίδιο που αποτελείται από τα αμινοξέα ιστιδίνη και αλανίνη και μελέτες δείχνουν ότι έχει αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να έχει θετική επίδραση στο στομάχι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Με γεύση μέντα και φραγκοστάφυλο.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Το Gastro Q-Life της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.
Αρ. Γν. ΕΟΦ: 68737/23-06-2023.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Λαμβάνετε μια μασώμενη ταμπλέτα όταν υπάρχει ανάγκη, μετά το γεύμα ή το βράδυ πριν τον ύπνο. Μπορείτε να λάβετε μέχρι 2 ταμπλέτες την ημέρα.
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Glycyrrhiza glabra root extract, aluminium magnesium silicate, L-carnosine, zinc, peppermint oil, xanthan gum, citric acid, fructose, xylitol, blackcurrant flavouring, silicon dioxide, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, sodium chloride, soya lecithin powder.

Το Gastro Q-Life περιέχει λεκιθίνη από σόγια.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Quest
Barcodes 5205965122049
Προϊοντική Σειρά Πολυβιταμίνες
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.