A-Derma Exomega Control Shower Oil, 750ml
Μαλακτικό Έλαιο Καθαρισμού για Ατοπικό Δέρμα
Κωδικός: 171445
Barcode: 3282770143409
Βάρος Συσκευασίας: 1034gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
20,37 €
Μαλακτικό Έλαιο Καθαρισμού για Ατοπικό Δέρμα
A-Derma Exomega Control Shower Oil, 750ml
A-Derma Exomega Control Shower Oil, 750ml

A-Derma Exomega Control Shower Oil

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το Μαλακτικό Έλαιο Μπάνιου καθαρίζει, θρέφει και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος χάρη στη ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ* σύνθεσή του από 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Ένα πραγματικό προϊόν φροντίδας υγιεινής, η σύνθεσή του οποίου έχει αναπτυχθεί με τα ίδια δραστικά συστατικά που περιέχονται στα μαλακτικά προϊόντα φροντίδας της σειράς EXOMEGA CONTROL για την προστασία του δερματικού φραγμού και τη θρέψη και καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος.
Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Η φροντίδα του πολύ ξηρού και/ή με τάση ατοπίας δέρματος απαιτεί ένα εξαιρετικά απαλό προϊόν υγιεινής με δράση αναπλήρωσης λιπιδίων.

Πλεονέκτημα

Το Μαλακτικό Έλαιο Μπάνιου καθαρίζει και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος και είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση.

Οφέλη

 ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ το ξηρό και ατοπικό δέρμα βρεφών, παιδιών και ενηλίκων. Το EXOMEGA CONTROL Μαλακτικό Έλαιο Μπάνιου προστατεύει την επιδερμίδα από το αίσθημα τραβήγματος και την ξηρότητα.
• ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος από την αίσθηση κνησμού.
 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το ευαίσθητο δέρμα. Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, η ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ* σύνθεση του καθαριστικού ελαίου χωρίς σάπωνα δεν τσούζει τα μάτια, καθιστώντας το κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής A-Derma
Barcodes 3282770143409
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.