A-Derma Ultra Rich Shower Gel for Dry & Fragile Skin, 750ml
Πλούσιο Gel Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος για Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα
Κωδικός: 171446
Barcode: 3282770144079
Βάρος Συσκευασίας: 1034gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
12,66 €
Πλούσιο Gel Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος για Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα
A-Derma Ultra Rich Shower Gel for Dry & Fragile Skin, 750ml
A-Derma Ultra Rich Shower Gel for Dry & Fragile Skin, 750ml

A-Derma Ultra Rich Shower Gel for Dry & Fragile Skin Πλούσιο Gel Καθαρισμού Προσώπου & Σώματος για Ξηρή & Ευαίσθητη Επιδερμίδα

Το A-DERMA Εξαιρετικά πλούσιο ζελ καθαρισμού για το ξηρό δέρμα είναι εμπλουτισμένο με Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba® - βιολογικής καλλιέργεια - και φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες.

Αφρόλουτρο για το πρόσωπο και το σώμα που καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο, ευαίσθητο δέρμα όλης της οικογένειας.

Αποτελούμενο κατά 90% από φυσικά συστατικά, η αποτελεσματικότητά του και οι αναζωογονητικές του ιδιότητες οφείλονται στο σύμπλεγμα Clean Care Complex™, έναν πατενταρισμένο συνδυασμό απαλής καθαριστικής βάσης και αντισταθμιστικού παράγοντα. Αυτή η δερματολογική καινοτομία καθαρίζει το ξηρό δέρμα χωρίς να το ερεθίζει ή να το ξηραίνει ακόμη περισσότερο.

Βιοδιασπώμενο, χωρίς σαπούνι και σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα Clean and Green της A-DERMA, η φυσική του σύνθεση* με Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba® καταπραΰνει το δέρμα. Μετά το ντους, η ξηρή επιδερμίδα θρέφεται**, καταπραΰνεται*** και προστατεύεται καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης

Οφέλη

  • ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: βάση καθαρισμού με εξαιρετικά απαλά, φυσικά επιφανειοδραστικά που καθαρίζουν διατηρώντας την ισορροπία του δέρματος και εξουδετερώνοντας το σκληρό νερό.
  • ΘΡΕΦΕΙ: τα εμπλουτισμένα με λιπίδια συστατικά του συνδυάζουν αναζωογονητικά έλαια φυτικής προέλευσης, τα οποία θρέφουν την επιδερμίδα και δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ.
  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: ο αντισταθμιστικός μαλακτικός παράγοντας του, που υπάρχει φυσικά στο δέρμα, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και το υδρολιπιδικό φιλμ.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής A-Derma
Barcodes 3282770144079
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.