Avene Hydrance BB Rich Tinted Hydrating Cream SPF30, 40ml
Ενυδατική Κρέμα με Χρώμα
Κωδικός: 171471
Barcode: 3282770208764
Βάρος Συσκευασίας: 80gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
17,29 €
Ενυδατική Κρέμα με Χρώμα
Avene Hydrance BB Rich Tinted Hydrating Cream SPF30, 40ml
Avene Hydrance BB Rich Tinted Hydrating Cream SPF30, 40ml

Avene Hydrance BB Rich Tinted Hydrating Cream SPF30 40ml

Ενυδατική Κρέμα με Χρώμα SPF30


Μια πλούσια κρέμα με χρώμα, η οποία προσφέρει 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και εξομαλύνει την επιδερμίδα του ευαίσθητου, αφυδατωμένου, ξηρού έως πολύ ξηρού δέρματος, για φυσικά υγιή λάμψη. Χρησιμοποιείται μόνη ή ως βάση για μακιγιάζ, η Hydrance BB-RICHΕ Ενυδατική Κρέμα με Χρώμα προσφέρει μια διακριτικά αρωματισμένη ενυδατική θεραπεία, ως μέρος μιας καθημερινής περιποίησης ενυδάτωσης.

Χαρίζει φωτεινότητα, εξομαλύνει και προστατεύει την ευαίσθητη, αφυδατωμένη επιδερμίδα, χάρη στον υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30 που διαθέτει. Η διακριτική απόχρωσή της ταιριάζει σε ευρύ φάσμα τόνων της επιδερμίδας, ενώ η πλούσια, βελούδινη και μη κολλώδης υφή της εξασφαλίζει διαρκή απαλότητα, ανακούφιση και ελαστικότητα.

Με ένα μόνο ευχάριστο βήμα, η ενυδατική κρέμα με χρώμα παρέχει 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, χαρίζει φωτεινότητα και εξομαλύνει το δέρμα, για μια φυσικά υγιή λάμψη. Αυτή η ενυδατική θεραπεία ομορφιάς προστατεύει επίσης το ευαίσθητο ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV, ελεύθερες ρίζες και ρύπανση).

Οφέλη

• ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός από πέρλες και ορυκτές χρωστικές αμβλύνει τις ατέλειες και χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα.

• ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ για 24 ώρες συνεχόμενα. Χάρη στο αποκλειστικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα Cohederm* και το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό Νερό της Avene, το δέρμα αναζωογονείται και αναδημιουργεί τους δικούς του φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης.

• ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. Υψηλή αντηλιακή προστασία SPF 30. Το Sunsitive® Protection προλαμβάνει αποτελεσματικά τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV, ελεύθερες ρίζες και ρύπανση).

Κλινικά αποτελέσματα:

• Η Hydrance BB-RICHΕ Ενυδατική Κρέμα με Χρώμα προσφέρει 24 ώρες? συνεχούς ενυδάτωσης.
Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα έχει ορατά :
• Καταπραϋνθεί : 91%²
• Προστατευμένη και πιο ομοιόμορφη : 98%²
•Περισσότερη λάμψη : 95%²

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282770208764
Προϊοντική Σειρά Hydrance
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.