Avene Hydrance BB Legere Tinted Hydrating Emulsion SPF30, 40ml
Ενυδατική Κρέμα Ελαφριάς Υφής με Χρώμα
Κωδικός: 171472
Barcode: 3282770208771
Βάρος Συσκευασίας: 80gr
Σε απόθεμα
- +
13,84 €
Ενυδατική Κρέμα Ελαφριάς Υφής με Χρώμα
Avene Hydrance BB Legere Tinted Hydrating Emulsion SPF30, 40ml
Avene Hydrance BB Legere Tinted Hydrating Emulsion SPF30, 40ml

Avene Hydrance BB Legere Tinted Hydrating Emulsion SPF30 40ml

Ενυδατική Κρέμα Ελαφριάς Υφής με Χρώμα με SPF30


Ένα ελαφρύ, υγρό γαλάκτωμα με χρώμα, το οποίο προσφέρει 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και εξομαλύνει την επιδερμίδα του ευαίσθητου, κανονικού προς μικτού αφυδατωμένου δέρματος για μια φυσικά υγιή λάμψη. Μόνο ή ως βάση για μακιγιάζ, το Hydrance BB- LEGERE emulsion Ενυδάτωσης με Χρώμα, προσφέρει μια διακριτικά αρωματισμένη ενυδατική φροντίδα, ως μέρος μία καθημερινής περιποίησης ενυδάτωσης.

Χαρίζει φωτεινότητα, εξομαλύνει και προστατεύει την ευαίσθητη, αφυδατωμένη επιδερμίδα, χάρη στον υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30 που διαθέτει. Η διακριτική απόχρωσή του ταιριάζει σε ευρύ φάσμα τόνων της επιδερμίδας, ενώ η υγρή και μη κολλώδης υφή του εξασφαλίζει διαρκή απαλότητα, φρεσκάδα και ελαστικότητα.

Με ένα μόνο ευχάριστο βήμα, η ενυδατική emulsion με χρώμα παρέχει 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, χαρίζει φωτεινότητα και εξομαλύνει την επιδερμίδα, για μια φυσικά υγιή λάμψη. Αυτή η ενυδατική φροντίδα ομορφιάς προστατεύει επίσης το κανονικό έως μικτό αφυδατωμένο, ευαίσθητο δέρμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV, ελεύθερες ρίζες και ρύπανση).

Οφέλη

• ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ στο δέρμα. Ο συνδυασμός από πέρλες και ορυκτές χρωστικές αμβλύνει τις ατέλειες και χαρίζει φωτεινότητα στο δέρμα.

• ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ για 24 ώρες συνεχόμενα/ Χάρη στο αποκλειστικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα Cohederm* και το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό Νερό της Avene, το δέρμα αναζωογονείται και αναδημιουργεί τους δικούς του φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης.

• ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. Υψηλή αντηλιακή προστασία SPF 30. Το Sunsitive® Protection χρησιμοποιεί το μίνιμουμ φίλτρων, είναι σταθερό και ανθεκτικό στο νερό, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV, ελεύθερες ρίζες και ρύπανση).

Οφέλη της υφής
Μεταξένια και ελαφριά υφή που χωρίζει φωτεινότητα και κρύβει τις ατέλειες, χάρη στη nude απόχρωσή της.

Άρωμα της σύνθεσης:
Απαλό και ελαφρύ

Κλινικά αποτελέσματα:

Το Hydrance BB LEGERE emulsion Ενυδάτωσης με Χρώμα προσφέρει 24 ώρες? συνεχούς ενυδάτωσης. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα έχει ορατά :

•Καταπραϋνθεί : 90%²
•Προστατευμένη και πιο ομοιόμορφη : 91%²
•Περισσότερη λάμψη : 91%²

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282770208771
Προϊοντική Σειρά Hydrance
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.