Blog's Menu
Cica-Filler: Ας μιλήσουμε για το σωστό γέμισμα ρυτίδων
30 Οκτωβρίου 2019

Κεφάλαιο αντιγήρανση. Αχ αυτές οι ρυτίδες! Αυτές οι μικρορωγμές στο πρόσωπο επηρεάζουν όλες τις γυναίκες και όλες οι γυναίκες έχουν αφιερωθεί στον αγώνα της πάταξής τους. Ανάμεσα, λοιπόν, στην κρέμα, τη λοσιόν, τον ορό, αλλά και των αισθητικών παρεμβάσεων, πολλές έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ή και όλα τα παραπάνω.

Και κάπου εδώ έρχεται η Lierac με τη νέα της σειρά Cica-Filler, απόλυτα αποφασισμένη να σε βοηθήσει στη μάχη σου κατά των ρυτίδων. Ανάμεσα στις ρυτίδες έκφρασης, φωτογήρανσης, αφυδάτωσης και χαλάρωσης, κάθε γυναίκα γνωρίζει από πολύ νωρίς ότι οι ρυτίδες θα εμφανιστούν αργά ή γρήγορα. Είναι όμως κατάλληλα προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσει; Με τη νέα σειρά της Lierac είναι. Η Cica-Filler αποτελείται από την πλούσια αντιρυτιδική κρέμα, την ελαφριά κρέμα σε μορφή gel και τον ορό. Τα συστατικά των προϊόντων της σειράς είναι κατά 89% φυτικής προέλευσης και κατά 11% αποκλειστική πατέντα των εργαστηρίων της Lierac.

Η πρωτοπορία της Cica-Filler έγκειται στην έμπνευσή της από την επούλωση των ιστών. Έτσι, η γαλλική εταιρεία έρχεται με διπλό σκοπό κι αποστολή στον αγώνα κατά των ρυτίδων: να θεραπεύσει και να γεμίσει. Η καθημερινή περιποίηση Cica Filler περιέχει ένα νέας-γενιάς ενεργό συστατικό με δράση παρόμοια με της Ρετινόλης: Προ-κολλαγόνο Bakuchiol. Αυτό το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό, είναι πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη στην παραγωγή του κολλαγόνου τύπου Ι χωρίς τις παρενέργειες του κνησμού και της φωτοευαισθησίας. Την ίδια ώρα, το σύμπλοκο Αλχεμίλλη-Κισσός-Κοντυλόχορτο βοηθάει την αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση της πυκνότητας στο χόριο, ενώ το σύμπλοκο Hyalu-3 «γεμίζει» τους ιστούς του δέρματος.

Αλλά ας δούμε ένα προς ένα τα προϊόντα:

Εξαιρετικά απαλή αντιρυτιδική κρέμα κατάλληλη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Η συσκευασία με στόμιο επιτρέπει υγιεινή και ακρίβεια κατά την εφαρμογή.

Οφέλη κι Αποτελεσματικότητα:

  • Θρέψη της επιδερμίδας: 94%
  • Αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα: 91%
  • Οι γραμμές έχουν μειωθεί: 72%
  • Η επιδερμίδα είναι πιο λεία: 88%

Συμβουλές Χρήσης: Εφάρμοσε καθημερινά σε όλο το πρόσωπο πρωί και βράδυ, μεμονωμένα ή μετά τον ορό.

Ματ αντιρυτιδική gel-κρέμα σχεδιασμένη για κανονική προς μικτή επιδερμίδα. Ένα φυσικό συστατικό το οποίο συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ματ όψη. Η συσκευασία με στόμιο επιτρέπει την υγιεινή και ακρίβεια κατά την εφαρμογή. Η υδαρής, υφή η οποία αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει προσδίδει τέλεια ματ όψη. Μικροκόκκοι πούδρας άμεσα «σβήνουν» τις ρυτίδες και αφήνουν την επιδερμίδα όμορφη και φυσικά λαμπερή. Το άρωμά του απελευθερώνει νότες γιασεμιού, πράσινου μήλου και ροδόξυλου, ενώ η συγχoρδία όζοντος προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.

Οφέλη κι Αποτελεσματικότητα:

  • Η επιδερμίδα είναι πιο λεία: 89%
  • Η επιδερμίδα είναι ματ: 78%
  • Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη: 100%
  • Η επιδερμίδα έχει λιγότερες πτυχώσεις: 74%

Χρήση: Εφάρμοσε καθημερινά σε όλο το πρόσωπο πρωί και βράδυ, μεμονωμένα ή μετά τον ορό.

Αντιρυτιδικός Ορός Επανόρθωσης κατά των ρυτίδων. Απόλυτα στοχευμένος αντιρυτιδικός ορός, σχεδιασμένος να εστιάζει όλους τους τύπους ρυτίδων. Να χρησιμοποιείται ως αγωγή 30 ημερών. Οι εύκαμπτες αμπούλες επιτρέπουν την υγιεινή, πρακτική και ακριβή εφαρμογή.

Μετά την 1η αμπούλα:

  • Τόνωση μυών ρυτίδων: 76%
  • Η επιδερμίδα είναι λεία: 81%

Μετά από 30 ημέρες αγωγής:

  • Τόνωση μυών ρυτίδων: 76%
  • Η επιδερμίδα είναι λεία: 86%


Αποτελέσματα μετά από μία ολοκληρωμένη αγωγή:

  • Οι ρυτίδες μειώνονται: 75%
  • Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ηρεμούν: 82%
  • Το πρόσωπο δείχνει πιο δροσερό και νεανικό: 81%


Συμβουλές Χρήσης: Εφάρμοσε τον ορό Cica-Filler, στοχευμένα πάνω στις ρυτίδες, κι έπειτα σε όλο το πρόσωπο. Ως εντατική αγωγή, χρησιμοποίησε τον ορό σε συνδυασμό με την Cica-Filler κρέμα ή την gel-κρέμα.