Korres Άρωμα Saffron/ Amber/ Cardamom 50ml
Κωδικός: 112306
Barcode: 5203069033780
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Korres Άρωμα Saffron/ Amber/ Cardamom 50ml
Korres Άρωμα Saffron/ Amber/ Cardamom 50ml Korres Άρωμα Saffron/ Amber/ Cardamom 50ml Korres Άρωμα Saffron/ Amber/ Cardamom 50ml

SAFFRON / AMBER / CARDAMOM

Άρωμα για άνδρες

1,69Fl. Oz. 50mL

__

Oriental/ woody

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ο κρόκος ή σαφράν καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην Κοζάνη, παράγεται έως σήμερα η πιο εκλεκτή ποικιλία σαφράν παγκοσμίως, ο κρόκος Κοζάνης. Με περισσότερα από 150 αρωματικά συστατικά, η αυθεντική μυρωδιά του σαφράν, σύμφωνα με πολλούς ειδήμονες, παραπέμπει νοσταλγικά σε μέλι με ‘μεταλλικές’ νότες συνδυασμένο με τη μυρωδιά αγρών .

Σαφράν:

Ο κρόκος ή σαφράν καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στην Κοζάνη, παράγεται έως σήμερα η πιο εκλεκτή ποικιλία σαφράν παγκοσμίως, ο κρόκος Κοζάνης. Με περισσότερα από 150 αρωματικά συστατικά, η αυθεντική μυρωδιά του σαφράν, σύμφωνα με πολλούς ειδήμονες, παραπέμπει νοσταλγικά σε μέλι με ‘μεταλλικές’ νότες συνδυασμένο με τη μυρωδιά αγρών.

Agarwood:

Το agarwood ή agar είναι η αρωματική ρητίνη που σχηματίζεται στην ‘καρδιά’ των δένδρων Aquilaria. Το σύνθετο, ιδιαίτερα μεθυστικό άρωμα ξύλου του agarwood είναι κυριολεκτικά μοναδικό.

Κάρδαμο:

Το κάρδαμο είναι ένα από τα ακριβότερα μπαχαρικά με ‘δυνατή’ γεύση και έντονο άρωμα. Η παραδοσιακή αποξήρανσή του μέσα σε φλόγες προσδίδει μία ιδιαίτερη ‘χροιά’ στο καρύκευμα, η χρήση του οποίου στο παρελθόν επεκτεινόταν και στην ιατρική, εκτός από τη μαγειρική.

Συστατικά:

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua / Water/ Eau, Alpha-Isomethyl Ionone, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Citral, Eugenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Linalool, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Με Νοσταλγική Μυρωδιά Σαφράν που παραπέμπει σε Μέλι με Μεταλλικές Νότες, Ξυλώδες Agarwood & Φλογερό Κάρδαμο.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069033780
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.