Power Health Zell Oxygen Plus, 250ml
Κωδικός: 120674
Barcode: 4021901138209
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Power Health Zell Oxygen Plus, 250ml
Power Health Zell Oxygen Plus, 250ml

Power Health Zell Oxygen Plus
Συμπλήρωμα Διατροφής

Το Zell Oxygen Plus με Βιολογικώς ενεργά κύτταρα μαγιάς σε υγρή μορφή, με επιπλέον βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που δυναμώνουν την άμυνα των κυττάρων και τονώνουν τον οργανισμό.

Έχει βελτιωμένη γεύση και ενισχυμένη δράση της υψηλότερης περιεκτικότητάς του στις προστατευτικές βιταμίνες A, C και Ε. Προσφέρει τροφή και δύναμη στο νευρικό σύστημα λόγω των βιταμινών του συμπλέγματος Β και βοηθάει στη βελτίωση της απόδοσης σε περιόδους εντατικής πνευματικής προσπάθειας ενισχύοντας τη δυνατότητα συγκέντρωσης και μνήμης.

Το Zell Oxygen Plus είναι ένα πολυβιταμινούχο ενισχυμένο σε όλες τις βιταμίνες και εμπλουτισμένο με χυμούς φρούτων. Εχει βελτιωμένη γεύση και ενισχυμένη δράση λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του στις προστατευτικές βιταμίνες A, C, E καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος B, συμπεριλαμβανομένων του φολικού οξέος και της βιοτίνης.

 

Το Zell Oxygen Plus, ενισχυμένο με υψηλή περιεκτικότητα σε όλες τις βιταμίνες, προσφέρει:

- Βελτίωση της απόδοσης σε περιόδους εντατικής πνευματικής προσπάθειας.

- Ενίσχυση της δυνατότητας συγκέντρωσης και της μνήμης.

- Στήριξη του οργανισμού μετά από ασθένεια ή έντονο στρες.

- Τροφή και δύναμη για το νευρικό σύστημα.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

1 - 3 κουταλιές τη σούπας (10 - 30ml) την ημέρα, όπως είναι ή αναμεμιγμένο με κάποιο δροσερό ρόφημα (χυμός φρούτων). Για τους διαβητικούς είναι χρήσιμο να γνωρίζουν ότι κάθε κουταλιά της σούπας (10ml) παρέχει 21kcal, εκ των οποίων το 18% είναι υδατάνθρακες.

Μετά το άνοιγμα, το σκεύασμα διατηρείται στο ψυγείο για 3 εβδομάδες.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Άτομα που βρίσκονται υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχουν από κάποιες ασθένειες είναι απαραίτητο να παίρνουν την άδεια του θεράποντος ιατρού τους για τη λήψη βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βοτάνων, αμινοξέων, καθώς και των λοιπών συμπληρωμάτων διατροφής, σε κάθε περίπτωση.

Για εγκύους και παιδιά 14 (δεκατεσσάρων) ετών και κάτω θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα σκευάσματα που προορίζονται μόνο για αυτές τις κατηγορίες, εκτός αν υπάρχει κάποια ειδική εντολή ιατρού. Άτομα που τελούν υπό φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική φροντίδα θα πρέπει να συμβουλεύονται τον θεράποντα γιατρό τους πριν τη λήψη οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος.

Σε όλα τα προϊόντα δεν θα πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερησίας δόσης. Όλα τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στο παρών να φυλάσσονται μακριά από παιδιά προς αποφυγή ατυχήματος.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μακριά από παιδιά.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.

Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν τη χρήση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.