5+1 συμπληρώματα που θα σε βοηθήσουν να την βγάλεις «καθαρή» στην Εξεταστική!
5+1 συμπληρώματα που θα σε βοηθήσουν να την βγάλεις «καθαρή» στην Εξεταστική!

5+1 συμπληρώματα που θα σε βοηθήσουν να την βγάλεις «καθαρή» στην Εξεταστική!

Εξεταστική είναι, θα περάσει… Το ζήτημα είναι εσύ θα περάσεις τα μαθήματα; Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής θα σε βοηθήσουν να την βγάλεις κι εσύ «καθαρή» με το διάβασμα στην Εξεταστική και τον Σεπτέμβριο. 

Juvamine Taurine & Ginseng

Η Juvamine FIZZ Taurine+Ginseng συνδυάζει ενεργά συστατικά:

  • Ταυρίνη, ένα αμινοξύ, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στους μυς του σκελετού και της καρδιάς των ανθρώπων. Βοηθάει στη μείωση της κόπωσης και του πόνου των μυών και διατηρεί την ενέργεια στον οργανισμό.
  • Ginseng, ένα φυσικό τονωτικό που δίνει ζωντάνια και ενέργεια στο σώμα. 
  • Βιταμίνη C, που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.
  • Καφεΐνη και Guarana, που αυξάνουν τη σωματική και νοητική απόδοση και ενισχύουν την ενέργεια

Health Aid BRAINVIT, για την Υγιή Λειτουργία του Εγκεφάλου, Μνήμης, Συγκέντρωσης και Διαύγειας

Το BRAIN VIT της Health Aid περιέχει επιλεγμένες βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και βότανα, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ομαλής ροής του αίματος στον εγκέφαλο, προωθώντας τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Τρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και τους νευρώνες, παίζει ρόλο κλειδί στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθάει στην έκκριση Σεροτονίνης, της ορμόνης που ευθύνεται για τη καλή μας διάθεση. Αντιμετωπίζει τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών και αυξάνει την πνευματική ενέργεια, την ταχύτητα σκέψης, τη διαύγεια και την αυτοσυγκέντρωση. Απαραίτητο για τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους, γιατί βοηθάει στην εγκεφαλική υγεία, σ΄αυτούς που οι δραστηριότητες τους απαιτούν πνευματικό σφρίγος. Κατάλληλο για μαθητές και φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που απαιτείται το μέγιστο της απόδοσης τους, όσους υποφέρουν από Αλτσχάϊμερ, Γεροντική Άνοια και ασθένειες της μνήμης που σχετίζονται με την ηλικία.

Tonotil Plus - Συμπλήρωμα Διατροφής με Καρνιτίνη και 4 Αμινοξέα για Μεγάλη Ενέργεια και Δύναμη, 10 + 3 ΔΩΡΟ

To ΤΟΝΟΤΙL Plus με καρνιτίνη και 4 αμινοξέα απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται μεγάλη ενέργεια και δύναμη για μεγάλη χρονική διάρκεια και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα:

  • Ξεκουράζει από τη σωματική, ψυχική και πνευματική κόπωση, καταπολεμά τη νευρική υπερένταση και υποβοηθεί την ανάρρωση μετά από εγχείρηση ή οποιαδήποτε ασθένεια. Επίσης, εξασφαλίζει την καθημερινή χορήγηση πολύτιμων αναπλαστικών ουσιών (βασικών αμινοξέων) στον οργανισμό.
  • Είναι χρήσιμο σε παιδιά και νέους που μελετούν (ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων) ή αθλούνται, αλλά συχνά καταναλώνουν τροφές αμφίβολης διατροφικής αξίας.
  • Συνιστάται σε όσους ακολουθούν ειδικές δίαιτες, γιατί με την ποσοτική και ποιοτική μείωση της λαμβανόμενης τροφής ελαττώνονται και τα απαραίτητα στον οργανισμό αμινοξέα.
  • Χορηγείται άφοβα σε παιδιά (άνω των 10 ετών), ενήλικες και ηλικιωμένους διότι δεν έχει αντενδείξεις, δεν παρουσιάζει παρενέργειες και είναι τελείως αβλαβές.

Το ΤΟΝΟΤΙL Plus περιέχει ό,τι ακριβώς και το γνωστό σας Tonotil με 4 αμινοξέα και επιπλέον καρνιτίνη. H καρνιτίνη, μια βασική ουσία του οργανισμού, βρίσκεται κατά 90% στο μυϊκό σύστημα και κυρίως στον καρδιακό μυ. Αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα εισόδου ανωτέρων λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, τα οποία βρίσκονται στα κύτταρα και είναι τα ''εργοστάσια'' παραγωγής ενέργειας του οργανισμού. Η καρνιτίνη είναι ουσία που τη συνθέτει ο οργανισμός ή την προσλαμβάνει από τροφές όπως π.χ. το κρέας. Η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Uplab CoEnzyme Q10

Το ισχυρό αντιοξειδωτικό συνένζυμο Q10 σε υψηλότατη περιεκτικότητα 100 mg.  Κατάλληλο στη συγκεκριμένη δόση (1 δισκίο την ημέρα) για την ενίσχυση της τέλειας καύσης στα μιτοχόνδρια, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης στον οργανισμό, αναστέλλοντας έτσι την αίσθηση την κόπωσης. Συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας των καρδιαγγειακών νόσων, των επιπέδων της χοληστερόλης, και προστατεύει το νευρικό, αναπνευστικό και ανοσοποιητικό σύστημα. 

2 x Korres Ginseng, Vitamins & Minerals (1+1 ΔΩΡΟ) - Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής με Τζίνσενγκ, με Γεύση Μανταρίνι

Το Ginseng βοηθάει τον οργανισμό να προσαρμοστεί σε διάφορες πιεστικές καταστάσεις, παρέχοντας σωματική ενέργεια, πνευματική ευεξία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και την υγεία του οργανισμού.

Health Aid Day-Vit Active CO Q10 & Ginseng - Πολυβιταμίνες για Σωματική και Πνευματική Τόνωση

Ειδική σύνθεση με βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, Συνένζυμο Q-10 & Κορεάτικο Τζίνσενγκ (Panax), που προστατεύει τον οργανισμό από διατροφικές ελλείψεις και τον εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ενέργεια, τόνωση και δράση. Το CoQ10 είναι γνωστό αντιοξειδωτικό κατά των ελευθέρων ριζών και έχει πρωταρχικό ρόλο στη μετατροπή της ενέργειας των τροφών σε κυτταρική. Το Panax Ginseng είναι φυσικό τονωτικό του σώματος & των εγκεφαλικών λειτουργιών, βοηθά στο στρες και ενισχύει την απόδοση. Το Day-vit Active της Health Aid είναι χρήσιμο σε όσους θέλουν τόνωση & ενέργεια, έχουν έντονες σωματικές δραστηριότητες, καταπονούν το μυαλό τους και δεν ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή.

28 Αυγούστου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.