Γιατί νιώθεις τα πόδια σου κουρασμένα και βαριά;
Γιατί νιώθεις τα πόδια σου κουρασμένα και βαριά;

Γιατί νιώθεις τα πόδια σου κουρασμένα και βαριά;

Αν το τελευταίο διάστημα νιώθεις τα πόδια σου κουρασμένα, βαριά, πρησμένα, παθαίνεις συχνά κράμπες, πονάς και βλέπεις περίεργα σημαδάκια επάνω τους, τότε καλό είναι να αναλάβεις δράση και να ενημερωθείς. Όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις φλεβικής ανεπάρκειας, κοινώς κιρσών κι ευρυαγγειών.

Όταν, λοιπόν, το πρόβλημα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, πρέπει να βρεις τρόπους να μην αισθάνεσαι τόσο βαριά τα πόδια σου και κυρίως, να προλάβεις την εμφάνιση των κιρσών. Τουλάχιστον, σε έντονη μορφή.

  1. Η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να πεις αντίο στα κολλητά τζιν και τα εφαρμοστά κολάν και να τα αντικαταστήσεις με φαρδιά παντελόνια και αέρινα φορέματα. Όταν υποφέρεις από φλεβική ανεπάρκεια, είναι προτιμότερο να φοράς άνετα ρούχα που δεν επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα του σώματος. Ταυτόχρονα πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου τα ειδικά καλσόν σχεδιασμένα για κουρασμένα πόδια, που προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία αίματος στα πόδια.

 

  1. Στη συνέχεια, αναζήτησε ένα αποτελεσματικό προϊόν για κουρασμένα πόδια. Είναι απαραίτητο διότι προστατεύει τα πόδια από τον πόνο, το οίδημα, τις κράμπες και από το αίσθημα βάρους και κούρασης που προκαλεί η κακή κυκλοφορία του αίματος. Φρόντισε τα δραστικά συστατικά του προϊόντος που θα επιλέξεις να έχουν φλεβοτονική και αγγειοπροστατευτική δράση και ζήτα από τον φαρμακοποιό σου ένα φάρμακο που θα δρα άμεσα, από τις δύο πρώτες ώρες που θα το πάρεις.
  2. Σταμάτα τη γυναικεία συνήθεια να σταυρώνεις συνέχεια τα πόδια σου κάθε φορά που κάθεσαι. Ναι, το σταυροπόδι είναι άνετο, αλλά ασκεί πίεση στα πόδια.
  3. Απόφυγε όσο μπορείς περισσότερο τα ψηλοτάκουνα.
  4. Και σταμάτα να πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου στο γυμναστήριο. Ναι, η άσκηση κάνει καλό στην περίπτωση της φλεβικής ανεπάρκειας, αλλά όχι η έντονη. Άσε, λοιπόν, τα βάρη και ξεκίνα ποδήλατο και κολύμβηση. Είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από τη φλεβική νόσο.
  5. Τέλος, αντιμετώπισε και κρύψε τα αντιαισθητικά σημάδια των ευρυαγγειών με το Remescar Spider Veins Instant. Tα μοναδικά κρυσταλλικά σωματίδια που περιέχονται στην καινοτόμο σύνθεσή του απορροφούν και αντανακλούν την απόχρωση του περιβάλλοντος δέρματος. Προσαρμόζονται τέλεια στην απόχρωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες, μεταμορφώνοντας μπροστά στα μάτια σου την επιδερμίδα σου σε πιο ομοιόμορφη και λαμπερή. Μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των ευρυαγγειών μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Ορατά αποτελέσματα από την 1η εφαρμογή.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.