Οκτώ συμβουλές για να έχει το παιδί σου γερό ανοσοποιητικό
Οκτώ συμβουλές για να έχει το παιδί σου γερό ανοσοποιητικό
Posted in: ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ

Οκτώ συμβουλές για να έχει το παιδί σου γερό ανοσοποιητικό

Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και αντιγριπικό εμβολιασμό, έστω και τώρα, των παιδιών που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, προτείνουν οι παιδίατροι και οι λοιμωξιολόγοι, με αφορμή τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων γρίπης, αλλά και ιώσεων στον παιδικό πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, θωράκισε το ανοσοποιητικό των παιδιών σου:

  • Συστήνοντάς τους να αποφεύγουν την επαφή των χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.
  • Συστήνοντάς τους να αποφεύγουν την κοινή χρήση μολυβιών, στιλό, μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων με τους συμμαθητές τους.
  • Συστήνοντάς τους, σε περίπτωση βήχα ή φτερνίσματος να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα τους με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο.
  • Συστήνοντάς τους να πετούν τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλά τους στους κάδους απορριμμάτων, αμέσως μετά τη χρησιμοποίησή τους.
  • Απαγορεύοντάς τους να πίνουν νερό απευθείας από τη βρύση με το στόμα. Να τους εφοδιάσεις με ατομικό παγουράκι.
  • Συστήνοντάς τους να πλένουν τακτικά τα χέρια τους με υγρό σαπούνι και νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχου διαλύματος ή χαρτομάντιλων με αλκοόλη.
  • Χορηγώντας τους προληπτικά φυτικά συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους. 
    Αν το παιδάκι σου είναι πολύ μικρό σε ηλικία, προτίμησε το Agan Pedia-Health Strong Immunity, που είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και πάνω. Περιέχει Βιταμίνες C και D3 & Zinc, συστατικά που δρουν συνεργατικά και συμβάλλουν στην καθημερινή ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία από κρυολογήματα, ιώσεις και λοιμώξεις.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.