Πέντε τρόποι για να απαλλαχτείς από την κυτταρίτιδα
Πέντε τρόποι για να απαλλαχτείς από την κυτταρίτιδα
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε τρόποι για να απαλλαχτείς από την κυτταρίτιδα

Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ανοιξιάτικος και το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά. Τα καλσόν φυλάσσονται στην ντουλάπα και τα μαγιό βγαίνουν προς τα έξω. Εσύ όμως, ανησυχείς για τον γνωστό εφιάλτη όλων των γυναικών: την κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις, «χτυπάει» ανεξαρτήτως ηλικίας, κιλών κι αυτό διότι είναι στη γυναικεία φύση. Όλες οι γυναίκες είναι ευάλωτες στην κυτταρίτιδα. Οι άνδρες είναι ελάχιστα εκτεθειμένοι στην κυτταρίτιδα σε σχέση με τις γυναίκες επειδή έχουν παχύτερο δέρμα και άρα δεν είναι εμφανή στην επιδερμίδα τους τα σημάδια της συσσώρευσης λίπους. Επίσης, στους άνδρες, το λίπος αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα και διανέμεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, ενώ σε μια γυναίκα συνήθως η συσσώρευση είναι σε συγκεκριμένα μέρη, όπως οι γλουτοί και οι μηροί. Έτσι, όταν τα λιποκύτταρα κάτω από το γυναικείο δέρμα αλλάξουν σχήμα, το λίπος συμπιέζεται. Αυτή η διαδικασία είναι ορατή στο ανθρώπινο μάτι ως φλοιός πορτοκαλιού.

Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα. Να θυμάσαι πως και σε αυτή την περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Στην ερώτηση απόγνωσης, λοιπόν: «Τι να κάνω;», η απάντηση είναι η εξής:

  1. Να πίνεις καθημερινά 8-10 ποτήρια νερό, διότι το νερό απομακρύνει τις τοξίνες που δημιουργούν τα σημάδια της κυτταρίτιδας.
  2. Να βάλεις λιναρόσπορο στο πρωινό σου, διότι ο λιναρόσπορος ισορροπεί τα επίπεδα των οιστρογόνων και ενθαρρύνει την ανάπτυξη κολλαγόνου, το οποίο μειώνει την κυτταρίτιδα.
  3. Να αποφεύγεις τις μεγάλες και υπερβολικές δόσεις κρυσταλλικής ζάχαρης και κατεργασμένου αλατιού στη διατροφή σου, διότι είναι ουσίες που προσφέρουν κενές θερμίδες, ήτοι θερμίδες χωρίς θρεπτικό αντίκρισμα, και προκαλούν κατακράτηση και κακή κυκλοφορία του αίματος και κατ’ επέκταση κυτταρίτιδα.
  4. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Με την άσκηση καίγεται το λίπος και κατά συνέπεια μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις κυτταρίτιδα.
  5. Αυτά για πρόληψη, όμως αν η κυτταρίτιδα επιμένει, τότε δεν έχεις παρά ασκείσαι με έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, όπως σε γλουτούς και μηρούς που παρουσιάζουν το πρόβλημα, ώστε να «σπάσει» το λίπος.
    Βοήθησε την κατάσταση με προϊόντα τοπικής επάλειψης. Και τώρα ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για το Body Slim Cryoactif της Lierac. Τι είναι; Είναι το κρυοενεργό πρόγραμμα για την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα, αυτήν που επιμένει και δεν φεύγει με τίποτα.

  • Τι είναι; Όπως μας λένε άνθρωποι της εταιρείας, για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της, και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η Lierac μεταφέρει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία για τη δημιουργία του Προγράμματος κρυοενεργού αδυνατίσματος. 
  • Πώς; Τo πρόγραμμα περιλαμβάνει το κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ.
  • Τι περιέχει; Ενεργά συστατικά βασισμένα στην εξειδίκευση της Lierac για πρώτα αποτελέσματα σε 7 ημέρες! Το τέλειο θα το φτάσεις σε 28 μέρες.
  • Γιατί τόσο γρήγορα αποτελέσματα; Το 10% σύμπλοκο ενεργής καφεΐνης αυξάνει τη διάλυση του αποθηκευμένου λίπους. Το WTB System μετατρέπει τα λευκά λιποκύτταρα που αποθηκεύουν λίπος σε καφέ λιποκύτταρα που καίνε λίπος. Ένα νέο, μοναδικό ενεργό συστατικό, η προϊριζίνη, ενεργοποιεί την ιριζίνη την οποία ο οργανισμός παράγει με φυσικό τρόπο. Αποτρέπει τα προλιποκύτταρα να γίνουν λευκά λιποκύτταρα και αυξάνει τον αριθμό των λευκών λιποκυττάρων που μετατρέπονται σε καφέ λιποκύτταρα. Επιπλέον, επιτελεί έναν ρόλο κατά της επανεμφάνισης εμποδίζοντας την είσοδο της γλυκόζης στα λιποκύτταρα.
    Η υφή του ροζ gel και η παρατεταμένη αίσθηση του κρύου αναπτύχθηκαν για τη διευκόλυνση του μασάζ, ενός βασικού βήματος που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της υφής. Ενεργοποιεί επίσης τη διάλυση και την αποσυμφόρηση του αποθηκευμένου λίπους, ενώ ανανεώνει και τις ίνες κολλαγόνου γύρω από τα λιποκύτταρα για να μαλακώνει η καπιτονέ υφή του δέρματος.  
  • Είναι αποδεδειγμένα όλα αυτά; Είναι. Η κλινική μελέτη σε 30 εθελόντριες για 28 ημέρες με καθημερινή εφαρμογή με τη χρήση του εργαλείου το αποδεικνύει.
12 Απριλίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.