Πώς θα κάψεις λίπος χωρίς κόπο
Πώς θα κάψεις λίπος χωρίς κόπο

Πώς θα κάψεις λίπος χωρίς κόπο

Επιτέλους, ήρθε το καλοκαίρι και ο υδράργυρος ανέβηκε. Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει τα θαλασσινά μπάνια. Τα ρούχα λιγοστεύουν και δυστυχώς, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα. Τώρα, λοιπόν, είναι η περίοδος που ακόμα κι αν είμαστε αδύνατοι αρχίζει το επιπλέον λίπος σε κάποια σημεία να μας ενοχλεί και πάρα πολύ μάλιστα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να απαλλαγούμε από αυτό;

Η απάντηση είναι απλή: Θέλει τρόπο κι όχι κόπο και φυσικά να θυμάσαι ότι δεν γίνονται θαύματα αν δεν βοηθήσεις κι εσύ λίγο τον οργανισμό σου. Για αυτό ακόμη κι αν γυμνάζεσαι, άλλαξε λίγο την καθημερινότητά σου ώστε να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τον μεταβολισμό σου.

  • Άφησε το αυτοκίνητο και περπάτα όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, τη δουλειά, ή το μετρό με τα πόδια.
  • Αύξησε στο διαιτολόγιό σου τις πρωτεΐνες και μείωσε τους υδατάνθρακες. Αν σου μοιάζουν με κινέζικα τα παραπάνω να θυμάσαι: Στο κρέας, το ψάρι, τα όσπρια, το μπρόκολο, το αβοκάντο, το γιαούρτι, τη βρώμη, το αυγό, τις μπάρες πρωτεΐνης λέμε ναι. Στο ψωμί, τα ζυμαρικά όχι. Εντάξει, αν δεν θέλεις να είσαι τόσο απόλυτος, να θυμάσαι να τα συνδυάζεις πάντα με πρωτεΐνη. Για παράδειγμα, αν είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε σπαγγέτι με σάλτσα ή σπαγγέτι με κιμά, να προτιμήσεις το δεύτερο.
  • Σε συνδυασμό με τη γυμναστική, προμηθεύσου και λιποδιαλύτες. Θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος πιο γρήγορα και στοχευμένα. 
  • Πριν από τη γυμναστική χρησιμοποίησε προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στα σημεία που σε ενδιαφέρουν, όπως για παράδειγμα, κρέμες επάλειψης ή κολάν ειδικά σχεδιασμένα κατά της κυτταρίτιδας. Θα βρεις όλα τα προϊόντα ΕΔΩ.  
  • Τέλος, μην πέσεις στην παγίδα των υπερβολών και ξεχάσεις την ενέργεια σου. Ποτέ μα ποτέ μην ακολουθήσεις μια εξαντλητική δίαιτα που θα σου αφαιρέσει εκτός από την πολύτιμή ενέργειά σου και την απαραίτητη μυϊκή μάζα. Αν πάλι το παρακάνεις με τη γυμναστική γιατί σε έχει πιάσει το ανάλογο άγχος, βοήθησε τον οργανισμό σου να μην χάσει ενέργεια με τα κατάλληλα προϊόντα. Προμηθεύσου τα ΕΔΩ
5 Ιουνίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.