Το romantic makeup look για την Ημέρα των Ερωτευμένων
Το romantic makeup look για την Ημέρα των Ερωτευμένων
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Το romantic makeup look για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Κάθε χρόνο, λίγο πριν φτάσει η Ημέρα των Ερωτευμένων, κατακλύζεσαι από newsletters με προτάσεις μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις τον καλό σου. Και όλες έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση το κόκκινο κραγιόν.

Φέτος, κάνε τη διαφορά κι εντυπωσίασε με απλότητα, ακολουθώντας και τις τάσεις στο μακιγιάζ για τον χειμώνα 2019.

Επίλεξε την πρόταση που είδαμε στις πασαρέλες των  Moschino, Miu Miu, Emilio Pucci, και Oscar de la Renta. Είναι το Sorbet Gloss και πρόκειται για το must-have makeup look της νέας χρονιάς.

Πώς θα το πετύχεις; Προτίμησε ήπιους κι απαλούς χρωματισμούς -κυρίως παστέλ- για το μακιγιάζ σου, όπως το peach ή το rose. Το σημαντικό εδώ είναι να πειραματιστείς με τις υφές, που θα σου χαρίσουν ένα glossy -vinyl φινίρισμα.

Pro Tip: Αν αυτό το makeup look είναι πολύ ήσυχο για σένα, συνδύασε το με έντονα cat-eyes και δημιούργησε την απόλυτη νέο-grunge εμφάνιση.

Να θυμάσαι όμως, ότι σε αυτό το look όλη λάμψη πάει στα χείλη, για αυτό μην υπερβάλεις με το highlighting κι επίλεξε ένα εντυπωσιακό lip gloss. Αν βέβαια, θέλεις ακόμη πιο αισθησιακό αποτέλεσμα, βάλε το κραγιόν σου και πέρασε από πάνω το lip gloss για λαμπερό φινίρισμα.

Pro Tip: Για να μην ξεφύγεις από το περίγραμμα των χειλιών από τα πολλά προϊόντα, τοποθέτησε το lip gloss στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους και θα διαπιστώσεις ότι εκτός από λάμψη θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη.

14 Φεβρουαρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.