Αποσμητικό σώματος: Το χρησιμοποιώ σωστά;
Αποσμητικό σώματος: Το χρησιμοποιώ σωστά;

Αποσμητικό σώματος: Το χρησιμοποιώ σωστά;

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί με αυτήν και οι απαιτήσεις σου από το αποσμητικό σου. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά, εντέλει, η δυσοσμία του ιδρώτα σου χτυπάει την πόρτα και μάλιστα αρκετά νωρίς από τη στιγμή που κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου. Γιατί;

Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε κάποια πολύ συνηθισμένα λάθη ή παραλείψεις, όπως τα παρακάτω:

  • Χρησιμοποιείς το λάθος προϊόν

Δεν είναι όλα τα αποσμητικά και αντιιδωρικά. Θα πρέπει να επιλέξεις ένα αποσμητικό που έχει και αντιιδρωτική δράση. Διαφορετικά, το κοινό αποσμητικό λειτουργεί απλώς ως κάλυμμα στη δυσάρεστη οσμή και μόνο. Αν ιδρώνεις όμως, εύκολα,είναι προτιμότερο να επιλέγεις αντιιδρωτικά προϊόντα. Για να ξεχωρίσεις αν ένα αποσμητικό έχει αντιιδρωτική δράση, θα πρέπει να προσέχεις αν χλωριούχο αργίλιο, μια ουσία που εμποδίζει την παραγωγή ιδρώτα.

  • Βάζεις αποσμητικό το πρωί και όχι το βράδυ

Οι περισσότεροι από εμάς βάζουν αποσμητικό μετά το πρωινό ντους. Έτσι, ο ιδρώτας που παράγεις μέσα στη μέρα θα το διώξει και θα είσαι απροστάτευτος ενάντια στις άσχημες μυρωδιές. Χρησιμοποίησε ένα ισχυρό αντιιδρωτικό προϊόν και άπλωσέ το στην περιοχή της μασχάλης λίγο πριν από τον ύπνο, τότε που το σώμα σου είναι στεγνό και μπορεί να το απορροφήσει πιο εύκολα.

  • Δεν το ανανεώνεις

Ένα αποσμητικό ταξιδιωτικού μεγέθους και ένα πακέτο μωρομάντιλα μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο και θα σε γλιτώσουν από στιγμές αμηχανίας όταν νιώθεις ανασφάλεια.

  • Χρησιμοποιείς το ίδιο προϊόν επί χρόνια

Αν χρησιμοποιείς ευλαβικά το ίδιο προϊόν για πάρα πολλά χρόνια, αλλά πλέον δεν διαπιστώνεις αποτέλεσμα, τότε το δέρμα σου έχει αναπτύξει ένα είδος ανοσίας στο συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό είναι το καμπανάκι, για να αναζητήσεις νέο αποσμητικό.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.