Buttery Skin: Το μεγαλύτερο trend της φετινής σεζόν
Buttery Skin: Το μεγαλύτερο trend της φετινής σεζόν
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Buttery Skin: Το μεγαλύτερο trend της φετινής σεζόν

Το ξεκίνησε η διάσημη makeup artist Ιζαμπέλ Ντε Βρίες. Με ένα post της στο Instagram ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι το μακιγιάζ της είναι το buttery skin. Από τότε επικράτησε φρενίτιδα σε likes κι ερωτήσεις για το πώς επιτυγχάνεις αυτό το αποτέλεσμα που μοιάζει αλλά δεν είναι με το glass skin, που είχε κατακλύσει το ίντερνετ την προηγούμενη σεζόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I will be teaching my “buttery skin” technique in all my upcoming masterclasses! ????here’s my girl @myfrittatanelson absolutely killing those Buttery skin vibes! Using @danessa_myricks prism fx hydrating lotion, vision cream cover in N6, N8 N10, vision flush in ballet slippers, eyes: colour fix cream brûlée, exposed & white and kaleidoscope glaze. lashes @sweedlashes top and bottom individual lashes lips: @danessa_myricks vision cream cover in N8 N6 and the nudist creams palette, highlight evolution powder in ice topped with @anastasiabeverlyhills sugar palette brows @ohbrow.com.au clear brow soap and @alisonjadecosmetics pencil @lancomeofficial waterproof mascara body’s @danessa_myricks oil in blaze #makeupartistsworldwide #fiercesociety, #wakeupandmakeup #liptrends #makeupaholic #beautyinspiration #allmodernmakeup #blendwithtrend #temptu #temptupro #nothingisordinary #postitforaesthetic #amazingmakeupart #thebabeface #lunarimakeup #muastars #muaawsome #bestmua #sigmabeauty #topthatpose #sigmapro #perthmua #perthmakeupartist #makeupinsider #instamakeup #instamua

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries) στις

 

Η συντάκτρια του αμερικανικού Allure Μπέλα Κατσιατόρε έμαθε από την ίδια την Ντε Βρίες ότι η διαφορά έγκειται στο ότι το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από τη σωστή skincare routine και όχι από τα makeup products. Επίσης, το buttery skin δεν κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται τόσο υδαρή όσο το glass skin, αλλά λεία κι απαλή, όπως ακριβώς και η υφή του βουτύρου. «Σκέφτηκα τον όρο buttery skin επειδή δίνει το ίδιο απαλό και λείο αποτέλεσμα στην υφή της επιδερμίδας όπως το βούτυρο» λέει η Ντε Βρίες.

Το μυστικό, λοιπόν, για να επιτύχεις το σωστό buttery skin είναι το σωστό (και μπόλικο) layering skincare και beuaty προϊόντων. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Βήμα 1ο: Πολύ καλός καθαρισμός της επιδερμίδας σε καθημερινή βάση και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καθαρισμός σε βάθος με τα αντίστοιχα προϊόντα. 

Βήμα 2ο: Χρησιμοποίησε ως βάση του μακιγιάζ σου μια πολύ βαθιά ενυδατική κρέμα 

Βήμα 3ο: Πάνω από την ενυδατική, άπλωσε ένα προϊόν για λάμψη σε όλο το πρόσωπο. 

Βήμα 4ο: Επίλεξε ένα make-up ενυδάτωσης και χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να το απλώσεις, ώστε αυτό να πάρει τη θερμοκρασία του σώματός σου.

Η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τη σειρά της Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant.

Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant 15 Terra, 30ml

Vichy Mineral Blend Fond De Teint Hydrating Foundation 12 Sienna, 30ml

Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant 11 Grante, 30ml

Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant 09 Agate, 30ml

Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant 06 Ocher, 30ml

Vichy Mineralblend Fond De Teint Hydratant 03 Gypsum, 30ml

Βήμα 5ο: Για τα ζυγωματικά αλλά και τα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψη, χρησιμοποίησε αντί για highlighter ένα έλαιο

Βήμα 6ο: Αντί για κραγιόν, επίλεξε ένα lip balm με χρώμα για τα χείλη

Βήμα 7ο: Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα κάνοντάς το σταθερό με το μοναδικό προϊόν σε μορφή σκόνης που θα χρησιμοποιήσεις. Μια πούδρα λάμψης από τη σειρά Vichy Mineralblend Healthy Glow Tri-Colour Powder.

Vichy Mineralblend Healthy Glow Tri-Colour Powder Tan, 9gr

Vichy Mineralblend Healthy Glow Tri-Colour Powder Medium, 9gr

Vichy Mineralblend Healthy Glow Tri-Colour Powder Light, 9gr

11 Ιουλίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.