Εσύ, τι δώρο θα σου πάρεις; Ένας μικρός οδηγός δώρων για... σένα!
Εσύ, τι δώρο θα σου πάρεις; Ένας μικρός οδηγός δώρων για... σένα!

Εσύ, τι δώρο θα σου πάρεις; Ένας μικρός οδηγός δώρων για... σένα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το timeline σου και τα newsletters που διαβάζεις έχουν κατακλυστεί από δεκάδες άρθρα με ιδέες για δώρα για αυτούς που αγαπάς. Όμως, είναι ανύπαρκτα τα άρθρα που να δίνουν ιδέες για δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αν το καλοσκεφτείς, πρόκειται περί τραγικής παράβλεψης, διότι υπάρχει κανένα πρόσωπο πιο σημαντικό στη ζωή σου από εσένα; Και μπορεί τα  Χριστούγεννα να είναι γιορτή προσφοράς και αγάπης, τι πειράζει όμως να προσφέρεις, επιτέλους, και λίγη χειροπιαστή αγάπη στον εαυτό σου; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου θα είναι σίγουρα πετυχημένο, μιας που εσύ γνωρίζεις τις επιθυμίες και ανάγκες σου καλύτερα από οποιανδήποτε άλλο άτομο.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες για να… ξεμπλοκάρεις:

  1. Άρωμα

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο και all time classic. Εν προκειμένω, είναι το ιδανικό δώρο για σένα, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά ταιριάζει στο δέρμα σου και τη… μύτη σου. ΕΔΩ θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι  από γυναικεία αρώματα κι ΕΔΩ από ανδρικά.

  1. Καλλυντικά

Ακόμα ένα κλασικό γιορτινό δώρο , αν είσαι γυναίκα. Ποια γυναίκα δεν προτιμά το κόκκινο κραγιόν στις γιορτές;

  1. Προϊόντα περιποίησης

Ειδικά αυτή την εποχή μπορείς να βρεις και εορταστικές συσκευασίες με τα προϊόντα που επιθυμείς για το πρόσωπό σου σε προνομιακές τιμές. ΕΔΩ θα βρεις ό,τι ψάχνεις αν είσαι γυναίκα κι ΕΔΩ αν είσαι άνδρας. Pro tip: Ειδική περιποίηση για γενειάδα ΕΔΩ .

6 Δεκεμβρίου 2021
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.