Fall into Fabulous Skin: Hacks Ενυδάτωσης για το Φθινόπωρο
Fall into Fabulous Skin: Hacks Ενυδάτωσης για το Φθινόπωρο
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Fall into Fabulous Skin: Hacks Ενυδάτωσης για το Φθινόπωρο

Όσο τα φύλλα δίνουν στην πόλη ζωηρές αποχρώσεις και ο υδράργυρος παίρνει κατηφορική πορεία, είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε τα μυστικά για τη διατήρηση της φρεσκάδας της υπέροχης επιδερμίδας σας. Ο πιο δροσερός και ξηρός αέρας μπορεί να αφήσει το δέρμα σας να αισθάνεται στεγνό και να χρειάζεται exta Tending Love Care, κοινώς αγάπη και φροντίδα.

Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε μερικές απλές συμβουλές ενυδάτωσης που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτή τη λαμπερή λάμψη ακόμα και όταν μπαίνει το φθινόπωρο.

Νερό, το μαγικό!
Η ενυδάτωση ξεκινά από μέσα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές από το να παραμένετε καλά ενυδατωμένοι. Όσο ο καιρός κρυώνει, είναι εύκολο να ξεχάσετε να πίνετε όσο νερό πίνετε κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, το δέρμα σας εξακολουθεί να χρειάζεται αυτό το H2O που αγαπά όλο το χρόνο. Πιείτε αφέψημα από βότανα, ζεστό νερό με λεμόνι ή αρωματικό νερό (το trend που έγινε λατρεία) για να κάνετε την ενυδάτωση διασκεδαστική. Επιπλέον, το να μένετε ενυδατωμένοι θα βοηθήσει το δέρμα σας να παραμένει σφριγηλό και νεανικό.

Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω
Μην ξεχνάτε να εντάξετε στη διατροφή σας τροφές που αγαπούν το δέρμα, δηλαδή, φρούτα και λαχανικά όπως αγγούρι, πορτοκάλια, μανταρίνια τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό για να διατηρούν το δέρμα σας ενυδατωμένο. Τροφές πλούσιες σε υγιή λιπαρά, όπως το αβοκάντο και οι ξηροί καρποί, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση του φυσικού φραγμού υγρασίας του δέρματός σας.

Η δύναμη των ενυδατικών προϊόντων
Μεταβείτε σε μια πιο πλούσια, πιο κρεμώδη ενυδατική κρέμα για να κλειδώσετε την ενυδάτωση και να αποτρέψετε την απώλεια υγρασίας. Αναζητήστε προϊόντα με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και γλυκερίνη για να δώσετε στο δέρμα σας την επιπλέον δόση υγρασίας που λαχταρά. Μην ξεχνάτε να έχετε μια ενυδατική κρέμα στην τσάντα σας για εν κινήσει ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Κάντε απολέπιση με μέτρο
Το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική εποχή για να κάνετε απολέπιση και να αφαιρέσετε εκείνα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό. Ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε, καθώς το δέρμα σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο στον πιο δροσερό καιρό. Επιλέξτε ένα απαλό scrub απολέπισης ή μάσκα ενζύμων μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Δείξτε λίγη αγάπη στα χείλη σας
Τα σκασμένα χείλη είναι μια συνηθισμένη φθινοπωρινή δυσκολία. Διατηρήστε τα χείλη σας απαλά χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό βάλσαμο ή μάσκα για τα χείλη. Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν συστατικά όπως βούτυρο καριτέ, κερί μέλισσας και λάδι καρύδας για να διατηρήσετε τα χείλη σας απαλά και λεία.

Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω
Μην ξεχνάτε να εντάξετε στη διατροφή σας τροφές που αγαπούν το δέρμα. Φορτώστε φρούτα και λαχανικά όπως τα αγγούρια, το καρπούζι και τα πορτοκάλια, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό για να διατηρούν το δέρμα σας ενυδατωμένο. Τροφές πλούσιες σε υγιή λίπη, όπως το αβοκάντο και οι ξηροί καρποί, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση του φυσικού φραγμού υγρασίας του δέρματός σας.

Δροσερό ντους 
Όσο κι αν ένα ζεστό ντους ακούγεται δελεαστικό ένα δροσερό φθινοπωρινό πρωινό, μπορεί να αφήσει ξηρό και σφιχτό. Προτιμήστε αντ 'αυτού ένα χλιαρό ντους. Και να θυμάστε να προσέχετε την ώρα του ντους σας – η παρατεταμένη έκθεση στο νερό μπορεί να έχει αποτέλεσμα αφυδάτωσης.

Το αντιηλιακό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι
Ακόμη και όταν ο ήλιος παίζει κρυφτό, είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό. Οι ακτίνες UV είναι παρούσες όλο το χρόνο και μπορούν να συμβάλουν στην πρόωρη γήρανση και τη βλάβη του δέρματος. Επιλέξτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με SPF30 για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Το φθινόπωρο μπορεί να φέρει δροσερό αεράκι και άνετα πουλόβερ αλλά δεν χρειάζεται να φέρει ξηρό, άτονο δέρμα. Με μερικές απλές συμβουλές ενυδάτωσης και λίγη επιπλέον φροντίδα, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό. Μείνετε ψύχραιμοι και ενυδατωμένοι!

ΥΓ: Θυμηθείτε, η αυτοφροντίδα είναι η λέξη-κλειδί! Καλή ενυδάτωση! 

6 Νοεμβρίου 2023
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.