Goodbye September: Τα 5 προϊόντα που λατρέψαμε τον μήνα που πέρασε
Goodbye September: Τα 5 προϊόντα που λατρέψαμε τον μήνα που πέρασε
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Goodbye September: Τα 5 προϊόντα που λατρέψαμε τον μήνα που πέρασε

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της προσαρμογής. Η επιστροφή από τις διακοπές στην καθημερινότητα είναι κάτι που σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά τι να κάνεις, που πρέπει να προσαρμοστείς. Και μαζί με την ψυχολογία σου πρέπει να προσαρμόσεις στην αλλαγή του περιβάλλοντος και του καιρού και την επιδερμίδα σου.

Το μαύρισμά σου αρχίζει να ξεθωριάζει, η επιδερμίδα και τα μαλλιά σου μετά τη συνεχή έκθεση στον ήλιο έχουν γίνει πιο θαμπά και διψούν για ενυδάτωση. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της ολικής επαναφοράς, της αναδόμησης και ο Οκτώβριος που έρχεται ο μήνας της προσαρμογής στις νέες καιρικές συνθήκες και την προετοιμασία του οργανισμού σου, της επιδερμίδας και των μαλλιών σου για το κρύο του χειμώνα που έρχεται.

Τον μήνα Σεπτέμβριο λατρέψαμε τα εξής κι άκρως απαραίτητα προϊόντα για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές:

Μαλλιά

Τον Σεπτέμβριο, το τριχωτό της κεφαλής εμφανίζει ίσως τις μεγαλύτερες ανάγκες από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Από τη μία το καλοκαίρι που πέρασε με τη συνεχή έκθεση στον ήλιο, τα ανελέητα μελτέμια και την σκληρή αρμύρα της θάλασσας, κάνουν τα μαλλιά να αδυνατίζουν, να θαμπώνουν, να ξηραίνονται, να σπάνε και να χάνουν την λάμψη τους κι από την άλλη, το φθινόπωρο είναι η εποχή που όλοι οι άνθρωποι παρουσιάζουν έντονη τριχόπτωση.

Η Vichy με τη σειρά σαμπουάν Dercos σου έχει βρει τη λύση και στα δύο προβλήματα. Μίλησε με το φαρμακοποιό ή τον δερματολόγο σου, βρες τη ρίζα του προβλήματός σου κι επίλεξε το κατάλληλο σαμπουάν της σειράς ανάλογα με τις ανάγκες σου, οι οποίες από μήνα σε μήνα μπορεί να αλλάζουν.

Στοματική υγιεινή

Με την επιστροφή στη ρουτίνα σου που δεν έχεις τα ακανόνιστα γεύματα του καλοκαιριού, ο Σεπτέμβρης σου έδωσε τη δυνατότητα να προσέξεις περισσότερο τη δική σου, αλλά και των παιδιών σου στοματική υγιεινή. Καλύτερος σύμμαχός σου αποδείχθηκε η οδοντόκρεμα Εlgydium.

Πρόσωπο

Κάθε Σεπτέμβρη παρατηρείς ότι το δέρμα σου μπορεί να μοιάζει θαμπό, να έχει χάσει την ελαστικότητά του και να έχει ξηρή υφή. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την έκθεσή του στον ήλιο το καλοκαίρι παρά την αντηλιακή προστασία. Για αυτό κάθε Φθινόπωρο πρέπει να φροντίζεις να προμηθεύεσαι τα κατάλληλα προϊόντα που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να ανακτήσει τη σφριγηλή της όψη γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ε, όλα αυτά τα βρήκαμε στο Vichy Mineral 89, έναν μοναδικό συνδυασμό Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας με εξαιρετικά λεπτόρρευστη, υδάτινη υφή που απορροφάται άμεσα. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Χρησιμοποίησέ το ως την 1η κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σου, αμέσως μετά τον καθαρισμό.

Για μεγαλύτερη ενυδάτωση και καταπολέμηση των ρυτίδων, το ιδανικότερο προϊόν αποδείχθηκε το αντιρυτιδικό και επανορθωτικό λάδι προσώπου Apivita Wine Elixir, διότι έχει 100% φυσική σύνθεση και είναι πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν. Χάρη στο μίγμα φυτικών ελαίων από σταφύλι, ελιά, ηλίανθο και αμύγδαλο, ενυδατώνει, το Apivita Wine Elixir τρέφει κι ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα της επιδερμίδας. Το λούπινο συμβάλει στη μείωση των ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη σύσφιξη και επανόρθωση της επιδερμίδας. Έτσι, επανέρχεται η φωτεινότητα και λάμψη στην όψη του προσώπου, ενώ τα δραστικά συστατικά των αιθερίων ελαιών δημιουργούν αίσθημα ευεξίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της δράσης της ενυδατικής, χρησιμοποιήσαμε τον Χρυσό Κόκκο Ελιξήριο Νεότητας (Κορρές). Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο. Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη και lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.

2 Οκτωβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.