Grenade Carb Killa, η πρωτεϊνική μπάρα που θα αγαπήσεις!
 Grenade Carb Killa, η πρωτεϊνική μπάρα που θα αγαπήσεις!

Grenade Carb Killa, η πρωτεϊνική μπάρα που θα αγαπήσεις!

Grenade Carb Killa. Τι είναι; Διατροφική μπάρα, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, με σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες και ζάχαρη. Σου ακούγεται πολύ υγιεινή; Είναι! Σου ακούγεται άνοστη; Κι όμως, είναι ακριβώς το αντίθετο!

Αν μετά την καθημερινή σου άσκηση συνηθίζεις να τρως μια πρωτεΐνη μπάρα, τότε έχεις το σωστό μέτρο σύγκρισης και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Η Grenade Carb Killa δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με τη γεύση που έχουν οι αντίστοιχες πρωτεϊνικές μπάρες. Συνήθως άνοστες, μοιάζουν πιο πολύ με κερί παρά με μπάρα. Αντίθετα, η Grenade Carb Killa είναι νοστιμότατη, τόσο που ξεχνάς ότι είναι τόσο υγιεινή!

Μάλιστα, ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Stuart Heritage σχολίασε: «Η Grenade Carb Killa έχει γεύση σαν μια κανονική σοκολατένια μη-πρωτεϊνική μπάρα. Για την ακρίβεια, παραείναι νόστιμη, με δεδομένο ότι τις φυλάω στο γραφείο μου και δεν ελέγχω τον εαυτό μου στην ποσότητα. Κι έπειτα από μια μακρά κι επίπονη άσκηση, αποτελεί πλέον τη μοναδική μου επιλογή».

Και τέλος καταλήγει αναρωτώμενος τον εαυτό του: «Αξίζει; Αν είσαι πιο πειθαρχημένος από ό,τι εγώ σε σχέση με τη σοκολάτα, τότε 100%».

Ανακάλυψε τις πρωτεϊνικές μπάρες Grenade Carb Killa.

29 Απριλίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.