Hair Care: 4 βήματα για να έχεις υγιή μαλλιά όταν η θερμοκρασία πέφτει
Hair Care: 4 βήματα για να έχεις υγιή μαλλιά όταν η θερμοκρασία πέφτει
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Hair Care: 4 βήματα για να έχεις υγιή μαλλιά όταν η θερμοκρασία πέφτει

Ο χειμώνας έχει κάνει επίσημη είσοδο και μαζί με τις ενδυματολογικές μας επιλογές, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και τους όρους του καθημερινού μας #selfcare.

Ας ξεκινήσουμε από τη φροντίδα των μαλλιών μας. Ένα κεφάλαιο που συχνά μας μπερδεύει ή, πιο σωστά, το παραμελούμε θεωρώντας πως η φροντίδα των μαλλιών δεν απαιτεί τίποτε παραπάνω από ένα συμβατό με τον τύπο τρίχας μας σαμπουάν και ένα βασικό προϊόν hair styling.

Θέλει τρόπο και όχι κόπο και μια σειρά βημάτων που θα μας επιτρέψουν να έχουμε υγιή μαλλιά, έτοιμα να δεχτούν όλες τις τρελές, στυλιστικές ιδέες μας!

Ίσως το φαντάζεσαι, ίσως και όχι, αλλά είναι βασική αρχή πως η ενυδάτωση είναι το κλειδί! Ο ξηρός αέρας του χειμώνα μπορεί να μειώσει τη φυσική υγρασία των μαλλιών μας, οδηγώντας σε ξηρότητα και φριζάρισμα. Τι μπορουμε να κάνουμε γι' αυτό; Η αντικατάσταση του καθημερινού σαμπουάν με ένα πιο ενυδατικό και η εφαρμογή ενυδατικής μάσκας μία φορά την εβδομάδα, είναι από τα πρώτα βήματα.
Και να μην ξεχνάμε να επιλέγουμε προϊόντα με συστατικά όπως λάδι argan, βούτυρο καριτέ και γλυκερίνη που μας βοηθούν να κλειδώσουμε την υγρασία.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.