Lierac Body Slim Cryoactif και… αντίο κυτταρίτιδα!
Lierac Body Slim Cryoactif και… αντίο κυτταρίτιδα!

Lierac Body Slim Cryoactif και… αντίο κυτταρίτιδα!

Το καλοκαίρι είναι κοντά και ο εγκλεισμός των τελευταίων εβδομάδων μέχρι τότε θα αποτελεί παρελθόν. Κι εσύ, όπως και όλοι μας, θέλεις επιτέλους να βάλεις τα κοντά σου σορτσάκια και να ξεκινήσεις τις βόλτες και τα μπάνια που τόσο σου έχουν λείψει.

Όμως, για να μην πάθεις ό,τι και πέρυσι, να βλέπεις δηλαδή το σώμα σου και να σε «χαλάει» αυτός ο φλοιός πορτοκαλιού, ο οποίος επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα που περνάς καθισμένη στο σπίτι, πρέπει να βρεις δραστικές homemade λύσεις.

Αν έχεις ακούσει ότι το λεμφικό μασάζ ή πιο απλά το μασάζ με χειρομαλάξεις έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, σωστά άκουσες. Βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου από τις τοξίνες, στην κυκλοφορία του αίματος, ενώ αυξάνει και τα επίπεδα του μεταβολισμού. Ειδικά με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο ευεργετικά. 

Όμως, τώρα θα πρέπει να βρεις τρόπους να το κάνεις στο σπίτι. Ο τρόπος αυτός ακούει στο όνομα Lierac Body Slim Cryoactif , το κρυοενεργό συμπύκνωμα που έρχεται στην πόρτα σου μαζί με το slimming roller για να σου προσφέρει την αίσθηση, αλλά κυρίως τα οφέλη ενός homemade λεμφικού μασάζ κατά της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, που είναι και η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της.

Για την καταπολέμηση λοιπόν της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, αλλά και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η Lierac μεταφέρει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία για τη δημιουργία του προγράμματος κρυοενεργού αδυνατίσματος.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει το κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το slimming roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ.

Αν παραμένεις δύσπιστη για το πότε θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα, να σε ενημερώσουμε ότι αυτά είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας 7 ημέρες αρκεί να το χρησιμοποιείς πρωί – βράδυ.

Γιατί; Διότι το 10% σύμπλοκο ενεργής καφεΐνης, που περιέχει, αυξάνει τη διάλυση του αποθηκευμένου λίπους. Το WTB System μετατρέπει τα λευκά λιποκύτταρα που αποθηκεύουν λίπος σε καφέ λιποκύτταρα που καίνε λίπος. Ένα νέο, μοναδικό ενεργό συστατικό, η προϊριζίνη, ενεργοποιεί την ιριζίνη την οποία ο οργανισμός παράγει με φυσικό τρόπο. Αποτρέπει τα προλιποκύτταρα να γίνουν λευκά λιποκύτταρα και αυξάνει τον αριθμό των λευκών λιποκυττάρων που μετατρέπονται σε καφέ λιποκύτταρα. Επιπλέον, επιτελεί έναν ρόλο κατά της επανεμφάνισης εμποδίζοντας την είσοδο της γλυκόζης στα λιποκύτταρα. Η υφή του ροζ gel και η παρατεταμένη αίσθηση του κρύου αναπτύχθηκαν για τη διευκόλυνση του μασάζ, ενός βασικού βήματος που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της υφής. Ενεργοποιεί επίσης τη διάλυση και την αποσυμφόρηση του αποθηκευμένου λίπους, ενώ ανανεώνει και τις ίνες κολλαγόνου γύρω από τα λιποκύτταρα για να μαλακώνει η καπιτονέ υφή του δέρματος.

28 Μαρτίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.