"Ν-Ιce Cream" με φουντουκοβούτυρο The Nutlers
"Ν-Ιce Cream" με φουντουκοβούτυρο The Nutlers

"Ν-Ιce Cream" με φουντουκοβούτυρο The Nutlers

Κάτι μου λέει πως, με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου, αυτό το κείμενο σε βρίσκει αγκαλιά με το air condition όσο ένα κουταλάκι του γλυκού βυθίζεται αργά και απολαυστικά σε ένα μπολ παγωτού.

Ναι, ο οργανισμός μας ψάχνει κάθε τρόπο και μέσο που μπορεί να του προσφέρει δροσιά και γευστική ικανοποίηση και το παγωτό ανήκει σίγουρα στο top5 μικρών απολαύσεων του καλοκαιριού. Τι συμβαίνει, όμως, όταν θέλουμε το umami της γεύσης και τη  δροσιά, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να αποφύγουμε τα λιπαρά κρατώντας μόνο τις θρεπτικές ιδιότητες του παγωτού (ω ναι, υπάρχουν!);

Μετατρέπουμε το Ice- Cream σε N-Ice Cream! Όχι με μαγικά, αλλά με την παρακάτω συνταγή!

Χρειάζεσαι περίπου 10 λεπτά και 4 υλικά για να ετοιμάσεις το νέο εθισμό του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα:


"Ν-Ιce Cream" με φουντουκοβούτυρο The Nutlers

Υλικά:
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
60 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Λίγα σπασμένα φουντούκια
4 κουταλάκια του γλυκού φουντουκοβούτυρο The Nutlers
150 γραμμάρια λιωμένη κουβερτούρα (προτιμήστε κουβερτούρα με στέβια)

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και τα φουντούκια μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Παίρνουμε μικρά γυάλινα μπωλ και βάζουμε δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα και μία κουταλιά του γλυκού φουντουκοβούτυρο.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη  για 2 ώρες.
Βγάζουμε τα μπολ από την κατάψυξη και αφού λιώσουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, βάζουμε 1 κουταλιά του  γλυκού σε κάθε μπολ.
Τα βάζουμε ξανά στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά και…  απολαμβάνουμε!

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.