Nuxuriance Gold: Γνώρισε τη νέα σειρά αντιγήρανσης της Nuxe
Nuxuriance Gold: Γνώρισε τη νέα σειρά αντιγήρανσης της Nuxe
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Nuxuriance Gold: Γνώρισε τη νέα σειρά αντιγήρανσης της Nuxe

Ωριμότητα. Όταν πρόκειται για την επιδερμίδα σου, η λέξη δεν σε ευχαριστεί. Ο υπερβολικά έντονος  και δραστήριος τρόπος ζωής, οι ακτίνες UV, η ρύπανση, το πέρασμα του χρόνου, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και φυσικά το καταστροφικό άγχος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα του προσώπου σου αφήνοντας την να φαίνεται θαμπή και με έντονα τα σημάδια κούρασης (ρυτίδες, χαλάρωση, λεπτές γραμμές).

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να ξυπνάς με μια ακόμα ρυτίδα, να παλεύεις με τον αδυσώπητο νόμο της βαρύτητας και να βλέπεις τις κηλίδες να σκιάζουν το πρόσωπό σου. Όμως, η ώριμη επιδερμίδα δεν παύει να είναι όμορφη. Απλά αλλάζει, αποκτά νέες αυξημένες ανάγκες και χρειάζεται συχνότερα βοήθεια.

Κάπου εδώ έρχεται η Nuxe με τη νέα απόλυτη σειρά αντιγήρανσης που ακούει στο όνομα Nuxuriance Gold. Η Nuxuriance Gold είναι η πρώτη σειρά αντιγήρανσης που αντιμετωπίζει δυναμικά τα ορατά σημάδια του ξηρού δέρματος που έχει αποδυναμωθεί με την ηλικία. Έχοντας όπως πάντα, συμμάχους της τη σοφία της φύσης και την επιστήμη, η Nuxe σε αυτή τη σειρά συνδυάζει τις αναγεννητικές ιδιότητες των κυττάρων κρόκου και μπουκαμβίλιας και τη δράση λάμψης από το εκχύλισμα του Porcelain Rose με τη θρεπτική δύναμη ενός συμπλέγματος φυτικών εκχυλισμάτων και δημιουργεί μια καινοτόμο φόρμουλα ανανέωσης, θρέψης, λάμψης και ενδυνάμωσης. Μια φόρμουλα με πάνω από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενσωματωμένη σε 4 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς. Με απολαυστικές υφές και εκλεπτυσμένο άρωμα, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία περιποίησης και αποκαλύπτουν μέσα σε 28 μέρες μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωή.

H Nuxe σε καλεί να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αντιγήρανσης με τον νέο ορό Nuxe Nuxuriance Gold Ultimate Anti-Aging Nutri-Revitalizing Serum, 30ml , την κρέμα ημέρας Nuxe Nuxuriance Gold Ultimate Anti-Aging Nutri-Fortifying Oil Cream, 50ml  Gold, την κρέμα νυκτός Nuxe Nuxuriance Gold Ultimate Anti-Aging Nutri-Fortifying Night Balm, 50ml  και την κρέμα ματιών Nuxe Nuxuriance Gold Ultimate Anti-Aging Radiance Eye Balm, 15ml , που

  • αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος,
  • επαναφέρουν στο δέρμα φρεσκάδα και φυσική ομορφιά και
  • βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων γήρανσης της ξηρής επιδερμίδας

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.