Ποιο είναι το σωστό make-up για εμένα;
Ποιο είναι το σωστό make-up για εμένα;
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιο είναι το σωστό make-up για εμένα;

Τα τελευταία χρόνια, το e-commercial έχει καταλάβει σημαντικό ποσοστό στις αγορές μας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για make-up products η κατάσταση αλλάζει. και foundation, οι περισσότερες γυναίκες όταν δεν γνωρίζουν την απόχρωση που θέλουν ή τους ταιριάζει, προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο. Όμως, πλέον, λόγω πανδημίας, τα testers έχουν απαγορευτεί. Έτσι, όλα καταλήγουν στο ότι αγοράζουμε χωρίς να δοκιμάζουμε.

Και όλα καλά όταν πρόκειται για κραγιόν, αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για make-up; Ιδού μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέγεις το σωστό για σένα foundation ακόμα κι αν ψάχνεις μέσω της μικρής οθόνης του smartphone σου:

  • Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξεις τον τύπο του foundation που θεωρείς ότι ανταποκρίνεται για τη συγκεκριμένη εποχή στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Ματ φινίρισμα ή μήπως, ελαφριά, μεσαία ή πλήρης κάλυψη κλπ.
  • Κεφάλαιο υποτόνοι. Πρόκειται για το πιο βασικό ζήτημα αναφορικά με την αγορά make-up. Θα πρέπει να μάθεις ποιος είναι ο υποτόνος της επιδερμίδας σου: ψυχρός, θερμός, ουδέτερος. Εάν ανήκεις στην κατηγορία του ψυχρού υποτόνου, σου ταιριάζουν οι ροζ αποχρώσεις, αν έχεις θερμό υποτόνο προτίμησε τις κίτρινες ή χρυσές αποχρώσεις. Αν πάλι είσαι της μεσαίας κατηγορίας, ήτοι ουδέτερος υποτόνος, παίξε με συνδυασμό των δύο προηγούμενων. Για να επιλέξεις μέσω internet, διάβασε την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Εκεί θα δεις την ένδειξη «cool», «warm» ή «neautral». Αυτό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις.
  • Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία και πριν πατήσεις προσθήκη στο καλάθι, μπορείς να μπεις στο Youtube και να δεις σχετικά reviews για το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να δεις την σύσταση, την εφαρμογή και την ποιότητα του foundation χωρίς να πρέπει να το δοκιμάσεις.
  • Αν έχεις δίλημμα ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις, να επιλέγεις πάντα την πιο ανοιχτή. Κι αυτό διότι, αν κάνεις λάθος με μια απόχρωση είναι πάντα πιο εύκολο να τη σκουρύνεις αναμειγνύοντάς την με bronzer. Αν αγοράσεις την πιο σκούρα, τότε είναι δύσκολο να κάνεις διορθώσεις.
  • Μην αγοράζεις την ίδια απόχρωση όλο τον χρόνο. Ακόμα κι αν προσέχεις τόσο πολύ και το πρόσωπό σου δεν μαυρίζει, θα πρέπει να μην δείχνει πιο λευκό από το μαυρισμένο σου σώμα. Για αυτό, να επιλέγεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Εν προκειμένω, στη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου αγόρασε την ανοιχτή απόχρωση του χειμώνα και ανάμειξέ τη με τη σκούρα του καλοκαιριού, κάνοντας σταδιακά τη μετάβαση.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.