#SelfLove: το φετινό σου moto για τον Άγιο Βαλεντίνο!
#SelfLove: το φετινό σου moto για τον Άγιο Βαλεντίνο!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

#SelfLove: το φετινό σου moto για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Είναι λίγο αγχωτική αυτή η μέρα. Πρέπει να είσαι ερωτευμένη και αν δεν είσαι πρέπει να νιώθεις down. Ε, όχι, δεν πρέπει! Αν τυχαίνει να είσαι single ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχεις μία και μόνη επιλογή να περάσεις αυτή την καταναγκαστικά ρομαντική μέρα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να σε αγαπήσεις, κοινώς #selflove!

Πώς;

  1. Πρώτον, μπορείς να μείνεις σπίτι και να αφιερώσεις την ημέρα στην περιποίηση της επιδερμίδας σου. Αφού κάνεις το σωστό ντεμακιγιάζ μετά τη δουλειά, κάνε ένα χλιαρό ντους και όταν ακόμη οι πόροι της επιδερμίδας σου είναι ανοικτοί άπλωσε μια μάσκα ενυδάτωσης και χαλάρωσε. Αφού την αφαιρέσεις, εφάρμοσε την κρέμα νυκτός σου , και την κρέμα ματιών , βάλε ένα ποτήρι κρασί και διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο και πέσε νωρίς για ύπνο για τη σωστή αναζωογόνηση των κυττάρων. Τι πιο ρομαντικό από το να φροντίσεις τον εαυτό σου;
  2. Δεύτερον, το ότι δεν είσαι ερωτευμένη με τη συνηθισμένη έννοια του όρου, δεν σημαίνει ότι δεν λατρεύεις εσένα την ίδια. Για αυτό, του Αγίου Βαλεντίνου κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Για παράδειγμα, μπορείς να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, αγοράζοντας προϊόντα που σου χρειάζονται ! Sinlge? Not sorry!
  3. Τρίτον, είναι η ιδανική ημέρα για να θυμηθείς το classic hit των 80s. «Girls just want to have fun». Πάρε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε ένα girls night out. Πάρε δώρα για τις φίλες σου και δείξτους την αγάπη σου.
13 Φεβρουαρίου 2023
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.