Τα 5 καλύτερα σιρόπια για να αντιμετωπίσεις τον παιδικό βήχα
Τα 5 καλύτερα σιρόπια για να αντιμετωπίσεις τον παιδικό βήχα

Τα 5 καλύτερα σιρόπια για να αντιμετωπίσεις τον παιδικό βήχα

Είναι η περίοδος που τα περισσότερα παιδιά προσβάλλονται από μία ιογενή λοίμωξη. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, τα περισσότερα παιδιά θα περάσουν 8 έως 10 κρυολογήματα στα πρώτα δύο χρόνια της ζωής τους. Ακόμη κι αν έχει περάσει ο πυρετός, ο παιδικός βήχας συνεχίζεται με αποτέλεσμα οι γονείς να προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν.

Ο παιδικός βήχας μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους όπως τα αποχρεμπτικά φάρμακα αν ο βήχας είναι παραγωγικός (δηλαδή βήχας με φλέμα), αντιβηχικό σιρόπι σε περίπτωση που ο βήχας είναι (ξηρός βήχας), το μέλι, τη χρήση υγραντήρα και το ζεστό ατμό.
Σε κάθε περίπτωση ο γονέας πρέπει να συμβουλευτεί τον παιδίατρο ή τον φαρμακοποιό σου.

Τα 5 καλύτερα σιρόπια για να ανακουφίσεις το παιδί σου από τον βήχα:

Apivita Propolis Kids, Παιδικό Βιολογικό Σιρόπι για το Λαιμό με Μέλι και Θυμάρι

Το Apivita Propolis Kids έχει 100% φυσική σύνθεση, είναι οργανικό προϊόν, πιστοποιημένο από την ECOCERT. Δεν περιέχει συνθετικά συστατικά που μπορεί να έχουν βλαβερές συνέπειες για την υγεία του παιδιού σου και το περιβάλλον. Δεν περιέχει συντηρητικά και ζάχαρη. Είναι κατάλληλο και για ανθρώπους που κάνουν ομοιοπαθητική.

Η πρόπολη συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, με τις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και αντι-ιικές του ιδιότητες, ενώ το μέλι ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και το βήχα. Το θυμάρι και ο ευκάλυπτος βοηθούν στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, χάρη στις αποχρεμπτικές, αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αποσυμφορητικές τους ιδιότητες. Το μήλο και τα αιθέρια έλαια λεμονιού και ραβενσάρα προσδίδουν στο σιρόπι μια γεύση φρούτων που το καθιστά ιδανικό για τα παιδιά.

Aboca Grintuss Sirop Bambini

Το σιρόπι GrinTuss ενηλίκων και παιδικό δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ με δράση «φραγμού» που ηρεμεί το βήχα προστατεύοντας την ανώτερη αναπνευστική οδό.

Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τον βλεννογόνο εμποδίζοντας την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα ενυδατώνει τις βλέννες διευκολύνοντας την απομάκρυνση τους. Τα λυοφιλοποιημένα εκχυλίσματα του Πλανταγκο, Γκριντέλιας και Ελίχρυσου που υπάρχουν στην σύνθεση του GrinTuss παρουσιάζουν βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες χάρη στη δράση των φυσικών ουσιών που περιέχουν, όπως βλεννοπολυσακχαρίδια, κόμμι και ρητίνες. Το μέλι έχει μια προστατευτική και μαλακτική δράση, προσδίδοντας στο προϊόν μια ευχάριστη γεύση η οποία συμπληρώνεται από την δροσιστική δράση των αιθέριων ελαίων.

Pierre Fabre Sante Petit Drill Παιδικό Σιρόπι για τον ξηρό βήχα, με γεύση φράουλας

Το σιρόπι Petit Drill δεν περιέχει ζάχαρη και χρωστικές και έχει γεύση φράουλας. Καταπραΰνει τον ερεθισμό που συνδέεται με τον ξηρό βήχα δημιουργώντας ένα φιλμ και ενυδατώνοντας το λαιμό. Το σιρόπι Petit Drill έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χορηγείται σε βρέφη από 6 μηνών και σε παιδιά μέχρι 6 ετών.

ΒΙΟΝΑΤ Tusfree, Φυτικό Σιρόπι για Ξηρό & Παραγωγικό Βήχα

To TusFree είναι ένα φυτικό σιρόπι με βάση φυτικά εκχυλίσματα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε παιδιά και ενήλικες. Τα 9 φυσικά ενεργά συστατικά (βιολέτα, κισσός, aloe vera, παπαρούνα, φλόμος, δροσέρα, πολύγαλα, σπόροι γκρέιπφρουτ, πρόπολη) και η Βιταμίνη C συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των ανωτέρων αναπνευστικών οδών, στη ρευστοποίηση των βρογχικών εκκρίσεων, στη μαλακτική και ηρεμιστική δράση του στοματοφάρυγγα καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, λειτουργεί και ως φυσικό «αντιβιοτικό», χάρη στην Πρόπολη και τους Σπόρους Γκρέιπφρουτ.

Είναι κατάλληλο για παραγωγικό και ξηρό βήχα, ερεθισμένο λαιμό, καταρροή, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενίσχυση του τόνου της φωνής, παιδιά άνω των 2 ετών και ενήλικες, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ομοιοπαθητική.

Συνιστάται από Παιδιάτρους και ΩΡΛ.

KAISER Syrup Plus Orange Flavor 200ml

Το KAISER Syrup Plus Orange Flavor είναι αρωματικό σιρόπι / συμπλήρωμα διατροφής με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα με μέλι που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να μαλακώνουν το λαιμό, εμπλουτισμένο με N-ACETYL L-CYSTEINE. Συμπλήρωμα διατροφής, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Περιέχει μέλι που μαλακώνει τον λαιμό, μάραθο, που είναι αποχρεμπτικό κι αντισηπτικό, θυμάρι που είναι αντιβακτηριακό, αποχρεμπτικό και τονωτικό, γλυκάνισο που καταπραΰνει τον βήχα και διευκολύνει την αναπνοή, ευκάλυπτο που είναι αποσυμφορητικός, αντισηπτικός και βλεννολυτικός και N-ACETYL L-CYSTEINΕ που έχει βλεννολυτικές ιδιότητες.

18 Οκτωβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.