Xmas Gifts List: Όλα όσα χρειάζεσαι σε μια λίστα
Xmas Gifts List: Όλα όσα χρειάζεσαι σε μια λίστα

Xmas Gifts List: Όλα όσα χρειάζεσαι σε μια λίστα

Κάθε χρόνο ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος ξεκινά λίγο πριν από τις γιορτές. Τι δώρο να κάνω στη μαμά, τι δώρο να κάνω στον καλό μου, τι δώρο να κάνω στα παιδιά. Το μυστικό για να κινηθείς έξυπνα, οικονομικά, αλλά και το δώρο σου να ανταποκρίνεται στα γούστα, τα θέλω και τις ανάγκες του παραλήπτη είναι η οργάνωση.

Τι εννοούμε όταν λέμε οργάνωση; Ξεκίνα με τη χριστουγεννιάτικη λίστα των ατόμων στα οποία θα προσφέρεις δώρα τις φετινές γιορτές. Στη συνέχεια, χώρισε τη λίστα ανά ηλικιακή ομάδα και φύλο. Και το κυριότερο: Στην κορυφή της λίστας σημείωσε το συνολικό σου budget. Έπειτα, ανάλογα με τα γούστα, τις ανάγκες του παραλήπτη γράψε δίπλα από κάθε όνομα τα πιο πιθανά δώρα, αλλά και το ποσό το οποίο προτίθεσαι να διαθέσεις για τον καθένα. Στη συνέχεια, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες λίστες, όπως οι δικές μας, τσέκαρε τα προϊόντα που θα μπορούσες να διαλέξεις.

Στο τέλος, θα διαπιστώσεις ότι και εντός budget έμεινες και σε έξυπνες αγορές προχώρησες.

Pro tip: Η λίστα είναι ευκολότερο να τηρηθεί αν τα κάνεις όλα διαδικτυακά. Ευτυχώς, η τεχνολογία είναι σύμμαχός σου πλέον. Και γιατί το λέμε αυτό; Μα πολύ απλά, με ένα κλικ από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σου μπορείς να δεις μια τεράστια γκάμα προϊόντων που σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να αφιερώσεις πολύ χρόνο στον δρόμο.

Και επειδή ό,τι γράφουμε το εννοούμε. Δες με ένα κλικ,

τις επιλογές δώρων για εκείνη ΕΔΩ 

τις επιλογές δώρων για εκείνον ΕΔΩ 

τις επιλογές δώρων για το παιδί ΕΔΩ 

Και καλές γιορτές

14 Δεκεμβρίου 2022
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.