OMRON M2 Basic Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου, Μοντέλο 2016 (HEM7120). Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, 1 τεμάχιο
Κωδικός: 110220
Barcode: 4015672108417
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
OMRON M2 Basic Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου, Μοντέλο 2016 (HEM7120). Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, 1 τεμάχιο
OMRON M2 Basic Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου, Μοντέλο 2016 (HEM7120). Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, 1 τεμάχιο OMRON M2 Basic Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου, Μοντέλο 2016 (HEM7120). Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, 1 τεμάχιο OMRON M2 Basic Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου, Μοντέλο 2016 (HEM7120). Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση, 1 τεμάχιο

OMRON M2 Basic, Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου - Η Νο1 επιλογή των ιατρών, με τις πλέον αξιόπιστες μετρήσεις, το καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για την οικιακή σας χρήση.

No1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα & στον κόσμο!

Ένα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης

Το OMRON M2 Basic είναι μια συμπαγής, πλήρως αυτόματη συσκευή παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης του αίματος, που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα όσον αφορά την καταπολέμηση της υπέρτασης. Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη μέτρηση.

Τοποθετείται επάνω στο μπράτσο σας. Σχεδιασμένο με γνώμονα τόσο την άνεση όσο και την ακρίβεια στις μετρήσεις από την πλέον εξειδικευμένη εταιρία του χώρου. Μετρά την πίεση του αίματος και τη συχνότητα του σφυγμού σας απλά και γρήγορα.

Κάθε μέτρηση ενημερώνει για την μεγάλη & την μικρή πίεση, καθώς και για τους παλμούς. Η τελευταία μέτρηση αποθηκεύεται στη μνημή.

Με σημαντικές Καινοτομίες & Τεχνολογίες, που κάνουν τη διαφορά:

Με Τεχνολογία Intellisense: Η παντενταρισμένη τεχνολογία Intellisense επιτρέπει στο πιεσόμετρο να ανιχνεύει την πίεση κατά το φούσκωμα και έτσι φουσκώνει την περιχειρίδα μόνο μέχρι το επίπεδο που χρειάζεται, ούτε πολύ σφιχτά αλλά ούτε πολύ χαλαρά. Εξασφαλίζει έτσι μια γρήγορη, άνετη και απόλυτα αξιόπιστη προσωποποιημένη μέτρηση σε κάθε χρήστη.

Χαρακτηριστικά:

- Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή (ESH), την Αμερικανική (ASH) & την Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης (BSH),

- Με μεγάλη και ευδιάκριτη ψηφιακή οθόνη τριών ενδείξεων (μεγάλη & μικρή πίεση, παλμοί),

- Με Μνήμη της τελευταίας μέτρησης,

- Με ένδειξη στην οθόνη εάν το αποτέλεσμα της μέτρησης είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υπέρτασης,

- Πολύ γρήγορη και ακριβής μέτρηση με τεχνολογία Intellisense,

- Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο,

- Μπαταρίας και ρεύματος (Ο μετασχηματιστής πωλείται ξεχωριστά),

- Έως 300 μετρήσεις με ένα μόνο σετ 4 μπαταριών,

- Με Πιστοποίηση Ποιότητας CE 0197 από την Ευρωπαϊκή Ένωση,

- Με ελληνικές οδηγίες χρήσης,

- Με 5 χρόνια εγγύηση της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων διαθέτουν την αξεπέραστη Ιαπωνική τεχνολογία της OMRON. Οι αισθητήρες πίεσης (εγκέφαλος) των πιεσομέτρων είναι κατασκευασμένοι στην Ιαπωνία.

Σημαντικό: Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την πίεση σας, όπως η σωματική κούραση, οι συναισθηματικές διακυμάνσεις, τα φάρμακα, το άγχος και για αυτό είναι σημαντικό να μετράτε την πίεση στην άνεση του σπιτιού σας. Η μέτρηση στο σπίτι, σας επιτρέπει να είστε σε μία πιο ήρεμη κατάσταση και να ελέγχετε την πίεση σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παρακολουθώντας την πίεση σας στο σπίτι, παρέχετε στον ιατρό σας ένα αρχείο μετρήσεων που τον βοηθά να εκτιμήσει καλύτερα την αποτελεσματικότητα της αγωγής σας.

Επίσης, πολλοί τύποι υπέρτασης μπορούν να εντοπιστούν μόνο όταν η μέτρηση της πίεσης γίνεται στο σπίτι:

• Υπέρταση της λευκής μπλούζας: η πίεση είναι υψηλή στο ιατρείο και χαμηλότερη στο σπίτι

• Συγκεκαλυμμένη υπέρταση: η πίεση είναι χαμηλή στο ιατρείο και υψηλότερη στο σπίτι

Για τους παραπάνω λόγους, οι ιατροί συνιστούν την παρακολούθηση της πίεσης στο σπίτι από τον ασθενή, με ηλεκτρονικά πιεσόμετρα κλινικά πιστοποιημένης ακρίβειας.

Όταν κάνουμε μετρήσεις της πίεσής μας, για να έχουμε σωστά και αξιόπιστα αποτελέσματα, είναι προτεινόμενο:

- Nα μην έχουμε καταναλώσει καφέ την τελευταία ώρα,

- Να μην έχουμε φάει, καπνίσει ή/και προβεί σε ‘δυναμικές’ ή/και επίπονες για τον οργανισμό δραστηριότητες (Άθληση κτλπ) τα τελευταία τουλάχιστον 30 λεπτά,

- Να μην φοράμε τη δεδομένη στιγμή στενά ρούχα που πιέζουν τα άκρα μας,

- Να μην έχουμε καταναλώσει διεγερτικά σκευάσματα τις τελευταίες ώρες, καθώς &

- Να μην είμαστε σε κατάσταση άγχους, στρες ή πόνου τη δεδομένη στιγμή.

Συσκευασία: 1 συσκευή OMRON M2 Basic, 1 κυλινδρική περιχειρίδα διαμέτρου 22 - 32 εκατοστών (μεγέθους Medium), 4 μπαταρίες 1.5V μεγέθους AAA, Φυλλάδιο με Οδηγίες Χρήσεως (Περιλαμβάνει και μετάφραση στα Ελληνικά), Πιστοποιητικό με 5ετή Εγγύηση της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Τύπος Τροφοδοσίας:

1. Μέσω του AC Μετασχηματιστή OMRON (Δεν Περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ή

2. DC 6V, με 4 μπαταρίες 1.5V, μεγέθους AAA (Συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία).

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Omron
Barcodes 4015672108417
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.